reklama 11A

Všechny závody série GC směrovaly jezdecký svět do Prahy, říká Tops

ikonka

Zakladatelem Global Champions je bývalý nizozemský reprezentant a olympijský medailista Jan Tops. Jako nejdůležitější muž v pozadí série nemůže chybět na GC PlayOffs v Praze. Jak vzpomíná na loňský ročník, a co předpovídá letošnímu mítinku?
20.11.2019 15:53  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12C


Jan Tops stál u zrodu prestižního parkurového seriálu Global Champions a v každé sezoně je také nejvěrnějším návštěvníkem a divákem všech kol konaných po celém světě. Ve čtvrtek 21. listopadu startuje v O2 areně druhý ročník Global Champions Prague PlayOffs, jež je po skončení osmnácti kol sezony 2019 pomyslnou třešničkou na dortu.

„Na loňský ročník mám jen samé skvělé vzpomínky. Byly to vydařené závody, vše bylo perfektní od sportu, přes diváky po doprovodnou show,“ nešetřil chválou na premiérový mítink v roce 2018 Jan Tops. 

 

 

„Jsem si jistý, že i letos pořadatel ještě vylepšil detaily. Jsme šťastní, že máme vnitřní opracoviště přímo v budově. Už loni to byly tak fantastické závody, a já věřím, že letos to bude stejné,“ dodal Tops. 

„Každý je rád, že tady může být, všechny závody v sezoně vlastně vedly svět sem do Prahy. Dorazilo či dorazí mnoho lidí, jezdci si to tady také užijí. Můžeme se těšit, že se do tohoto krásného města budeme vracet i v dalších letech,“ uzavřel zakladatel Global Champions své hodnocení.

Galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs se koná v O2 areně od 21. do 24. listopadu. Podrobné informace o programu a předprodeji vstupenek najdete na adrese www.pragueplayoffs.com.

Foto David Horváth / CET





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE