reklama 11C

Pražští lvi jdou do semifinále PlayOffs. Nejlepší byli Miami Celtics

ikonka

Nadšení panovalo v pražské O2 areně, když se Pražským lvům při GC Prague PlayOffs 2019 podařilo postoupit do semifinále. Ve čtvrtfinále obsadili sedmou pozici. Se soutěží se nejlépe vypořádali jezdci týmu Miami Celtics, když pouze jednou chybovali.
21.11.2019 23:27  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D


Tým Prague Lions měl ve čtvrtečním čtvrtfinále Global Champions League Super Cupu desátou startovní pozici. Cíl byl jasný – probojovat se v konkurenci dvanácti celků mezi osm postupujících do pátečního semifinále. 

Výborně to Pražským lvům rozehrál Niel Bruynseels s třináctiletou klisnou Ganzia de Muze, když absolvoval parkur bez trestných bodů. Druhý jezdec týmu Gerco Schröder však s valachem Glock´s Cognac Champblanc zkomplikoval situaci, když inkasoval 12 trestných bodů. Pokud chtěl mít tým ihned po svém dojetí jistotu semifinále, musel Marc Houtzager nejen nechybovat, ale dokončit i v poměrně rychlém čase. Jezdec předvedl velice zdařilou jízdu a jeho výkon s valachem Sterrehof´s Calimero posunul celý tým do pátečního semifinále. Pražští lvi se do něj probojovali nakonec ze sedmé pozice.

Nejlepší výkon podali ve čtvrtfinále jezdci týmu Miami Celtics, kteří byli zároveň z této dvanáctky družstev i nejvíce úspěšný tým v celoročním bodování. Michael Duffy s hřebcem Mullaghdrin Touch The Stars nechyboval, stejně jako William Whitaker s valachem RMF Cadeau de Muze. Jedinou chybu připsal týmu Shane Breen s jedenáctiletým valachem Ipswich van de Wolfsakker. V soutěži jsme se tak nedočkali bezchybného výkonu celého týmu, pro Miami Celtics však i jedna chyba znamenala nejlepší výkon čtvrtfinále.

Druhé místo získal tým Cannes Stars s jezdci Jane Richard Philips, Maurice Tebbel a Abdel Saïd, kteří nasbírali pět trestných bodů. Další tři družstva pak měla shodně 8 trestných bodů, nejlepší čas znamenal třetí pozici pro Chantilly Pegasus. Ze čtvrtfinále vedle již čtyř zmíněných celků dále postupují Paris Panthers, Scandinavian Vikings, Monaco Aces a Valkenswaard United. 

Přijďte v pátek podpořit jezdce Prague Lions z ochozů kolbiště. Vstupenky jsou k zakoupení u vstupu do O2 areny. Veškeré informace včetně startovních a výsledkových listin naleznete na webu www.pragueplayoffs.com.
 
Foto Kateřina Návojová
 





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE