reklama 11D

Čistě a nejrychleji. První vítězkou PlayOffs 2019 se stala Waldman

ikonka

Izraelská jezdkyně Dani G. Waldman, kterou mnoho lidí zná díky jejímu barevnému účesu, si připsala při Prague PlayOffs 2019 první vítězství. S desetiletou klisnou Jativiou ujela zbytku startovního pole v zahajovací soutěži CSI5* hodnocené na čas.
21.11.2019 18:14  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 
Vítězný čas zahajovací soutěže Prague PlayOffs 2019 se zastavil na hodnotě 51,99 vteřiny a znamenal nakonec pro Dani G. Waldman s klisnou Jativiou téměř dvouvteřinový náskok. 
 
Naopak na dalších dekorovaných příčkách již o pořadí rozhodovaly pouhé desetiny vteřiny, neboť rozdíl mezi druhým a pátým nejlepším časem byl pouhých 22 setin sekundy. Na druhé místo nakonec dosáhl Egypťan Abdel Saïd s devítiletou klisnou Arpege du Ru. Elitní trio uzavřel Španěl Eduardo Alvarez Aznar, který se na parkuru představil s osmiletým Legendem. 
 
Třináct dvojic dokončilo toto zahajovací skákání 145/150 centimetrů při CSI5* beztrestných bodů. Pro mnoho dvojic však bylo největší překážkou stihnout stanovený čas. Právě trestných bodů pouze za čas bylo poměrně mnoho. 
 
Podpořte jezdce přímo v O2 areně. Vstupenky jsou k zakoupení i přímo u vstupu do O2 areny. Veškeré informace včetně startovních a výsledkových listin naleznete na webu www.pragueplayoffs.com.
 
Foto Kateřina Návojová




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE