reklama 11C

Čtvrtfinále GCL Super Cupu 2019: Prague Lions nastoupí na start desátí

ikonka

Cesta k vítězství v týmové soutěži GCL Super Cup začíná čtvrtečním čtvrtfinále. Čeští fanoušci se mohou těšit i na tým Pražských lvů, který nastoupí z desáté startovní pozice. O postup budou bojovat Niels Bruynseels, Gerco Schröder a Marc Houtzager.
21.11.2019 10:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Ve čtvrtfinále coby hlavní soutěži čtvrtečního zahajovacího dne odstartuje celkem 12 týmů. Jedná se o ta družstva, která v celoročním bodování Global Champions League skončila na páté až šestnácté příčce. 
 
Pražským lvům patří v tomto čtvrtfinále desátá startovní pozice. Jako první z týmu se na kolbiště podívá Niels Bruynseels s třináctiletou klisnou Gancia de Muze. Následovat ho bude Gerco Schröder s šestnáctiletým valachem Glock´s Cognac Champblans. Třetím členem týmu je Marc Houtzager se svým dvanáctiletým valachem Sterrehof´s Calimero. 
 
Zcela prvním týmem v soutěži bude trojice jezdců týmu Doha Falcons, za které se představí Jur Vrieling, Michael Whitaker a Mike Kawai. Ti si z celoročního bodování odnesli až poslední postupovou šestnáctou příčku. Po nich vstoupí do arény tým Chantilly Pegasus, jmenovitě Francois Jr Mathy, Constant van Paesschen a Roger Yves Bost. Následovat je budou Cannes Stars ve složení Jane Richard Philips, Maurice Tebbel a Abdel Said. První čtveřici týmů uzavře družstvo Hamburg Giants s trojicí jezdců Simon Delestre, Titouan Schumacher a Bart Bles. 
 
Pátý celek tvoří Daniel Bluman, Spencer Smith a Scott Brash, zástupci New York Empire. První polovinu startovního pole uzavřou jezdci týmu Valkenswaard United, kteří nastoupí ve složení Marcus Ehning, Alberto Zorzi a Cian 0´Connor. 
 
Sedmý tým na startovní pozici Monaco Aces bude reprezentovat Laura Kraut, Jos Verlooy a Julien Epaillard. Dále budou ve čtvrtfinále bojovat Paris Panthers s jezdci Darragh Kenny, Nayel Nassar a Gregory Wathelet. Po nich ještě před desátými Pražskými lvi diváci uvidí Scandinavian Vikings, za něž odstartují Evelina Tovek, Christian Ahlmann a Leopold van Asten. Jedenáctá příčka pak patří ve startovní listině týmu Berlin Eagles, jehož zástupci jsou Malin Baryard-Johnsson, Christian Kukuk a Philipp Weishaupt. 
 
Jako poslední se o co nejlepší výkon ve čtvrtfinále pokusí Miami Celtics. Nastoupí ve složení Jessica Springsteen, Wiliam Whitaker a Shane Breen. Tento tým si v celoročním bodování odnesl páté místo a jen těsně mu unikla přímá kvalifikace do semifinále. 
 
Předem kvalifikovaní do pátečního semifinále jsou čtyři nejlepší týmy z bodování. Jsou jimi London Knights, St Tropez Pirates, Madrid in Motion a Shangai Swans. Tato čtveřice týmů se v pátečním semifinále postaví na start společně s nejlepšími osmi týmy ze čtvrtfinále. 
 
Podpořte Pražské lvy přímo v O2 areně. Přijďte po práci. Lístky jsou stále k dispozici. Další informace včetně startovních a výsledkových listin naleznete na webu www.pragueplayoffs.com.
 
Foto David Horváth / CET




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE