reklama 11A

Nehrajeme, ale jezdíme. Česká jezdecká federace spouští novou kampaň

ikonka

Česká jezdecká federace v úterý oficiálně představila na sociálních sítích českou verzi video spotu FEI v rámci kampaně „Nehrajeme, ale jezdíme“. Komentář namluvil herec Martin Kraus a cílem je ukázat jezdecký sport jako unikátní vztah jezdce a koně.
26.07.2022 17:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12A
 
„Tohle není hra. Je to sport jako žádný jiný. Soupeří v něm proti sobě všechna pohlaví a věk nehraje žádnou roli. Zvířata jsou v něm rovnocennými partnery lidem. A fungují jako jeden tým, ve kterém jsou si všichni rovni a jeden bez druhého nemůže vyhrát nebo být poražen,“ tak začíná jednu a půl minuty dlouhé video Mezinárodní jezdecké federace, pro které národní svaz připravil českou verzi.
 
Emotivní spot byl vytvořen v rámci kampaně „Nehrajeme, ale jezdíme“. Český komentář namluvil devětatřicetiletý herec Martin Kraus, který je známým milovníkem koní a příznivcem jezdeckého sportu. Stejně jako jeho o deset let mladší bratr Ondřej je členem České jezdecké federace a společně s ním účinkoval v úspěšné cestopisné sérii Českem na koňském hřbetu, kterou v loňském roce uvedla na svých obrazovkách Česká televize.
 
„Tohle je tým, spojený společnou řečí beze slov. Vlastně je to mnohem víc než tým. Jsou to nejlepší přátelé, kteří si bezmezně věří a jejich pouto má cenu větší než zlato. Tohle není hra. Je to sport jako žádný jiný. Nehrajeme, ale skáčeme. Nehrajeme, ale létáme. Nehrajeme, ale tančíme. Nehrajeme, ale jezdíme,“ odkazuje dále spot na jednotlivé jezdecké disciplíny, jimiž jsou skoky, všestrannost, drezura, vozatajství, voltiž, vytrvalost a reining.
 
„Česká jezdecká federace by ráda prostřednictvím tohoto spotu prezentovala jedinečnost jezdeckého sportu široké veřejnosti, zejména pak unikátní vztah jezdce a koně, jenž stojí na vzájemném porozumění, spolupráci a klade vysoké nároky nejen na korektní přístup ke koni, ale také na fair play,” zmínil při premiérovém uvedení spotu generální sekretář ČJF Petr Kuklík.
 
Spot bude dále publikován v rámci kampaně #NehrajemeJezdime. Vidět jej budou moci například návštěvníci různých akcí pod hlavičkou České jezdecké federace na velkoplošných obrazovkách, ale také diváci internetových přenosů zajišťovaných ve spolupráci se zmíněnou organizací zastřešující sport v České republice.
 
Foto: poskytla Česká jezdecká federace
Zdroj: Česká jezdecká federace
 
 

Jak se vám líbí spot FEI a ČJF ke kampani „Nehrajeme, ale jezdíme“?

celkem hlasů: 173

Hlasování skončilo.

Výborný, moc se povedl 99 / 57.23%
Docela pěkný, chválím snahu 39 / 22.54%
Dobrý nápad, zpracování slabší 10 / 5.78%
Nic moc, ale mohlo to být i horší 7 / 4.05%
Vůbec se mi nelíbí 18 / 10.4%



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE