reklama 11A

Jakub Štěrba: Závody v Písku jsme posunuli. Teď se těším na Memoriál

ikonka

Reprezentant Zemského hřebčince v Písku Jakub Štěrba si uplynulý víkend užíval závodů v Chuchle Areně Praha. „Původně jsme měli jiný plán, měly se konat závody u nás v Písku,“ připomněl v rozhovoru. Teď se těší s Go-Onem a Heartvitzem do Martinic.
16.06.2020 20:10  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12C

 
Červnové parkurové závody ve Velké Chuchli trochu nešťastně kolidovaly s Českým skokovým pohárem ve Zduchovicích a původně v tomto termínu měly probíhat soutěže až do stupně T i v Písku. Zástupci Zemského hřebčince se však rozhodly mítink raději o měsíc posunout. 
 
„S Chuchlí jsme se domlouvali, že téčko bude v sobotu v Praze a v neděli u nás, ale pak do toho vstoupily ještě Zduchovice, tak jsme se rozhodli, že to v Písku o měsíc posuneme,“ uvedl Jakub Štěrba při rozhovoru pro EquiTV.cz. Dle nejčerstvějších informací by Cena Písku měla proběhnout na úrovni ST** v rámci dvoudenního klání od 11. do 12. července.
 
Jakub Štěrba vyjádřil také spokojenost s účastí na závodech píseckého hřebce Warnesse s Kamilem Papouškem, který by si s ním rád vyjel minimální kvalifikační limit pro účast na olympijských hrách v Tokiu. „Stále se věnuje i roli plemeníka, chodí třikrát až čtyřikrát v týdnu na odběry. Zájem o něj se určitě zvětšil, určitě mu to přineslo pár kobyl navíc,“ prozrazuje Štěrba v souvislosti s olympijskými ambicemi Zemského hřebčince. „Uděláme všechno pro to, aby ho měl Kamil co nejlépe připraveného. Na konci připouštěcí sezony mu ho předáme, a pak už se budeme jen koukat, jak jim to spolu jde,“ dodává.
 
Celý rozhovor s Jakubem Štěrbou si můžete poslechnout prostřednictvím videa EquiTV.cz.
 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE