reklama 11A

ST* v Hradištku vyhrála Pospíšilová, Chuchle patřila v neděli poníkům

ikonka

O víkendu 13. a 14. června se závodilo krom Zduchovic a Velké Chuchle například také v Hradištku u Sadské či v Brně na Panské líše. Aktualizace 15. 6. 17:30: Do článku jsme vložili fotogalerii z Hradištka a shrnutí drezurních závodů na Panské líše.
15.06.2020 17:30  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12B

V neděli vystřídali v Chuchli českou parkurovou elitu poníci, dařilo se Dudové

 

Neděle 14. června patřila ve Velké Chuchli pony skokovým soutěžím. Do nejvyššího STP** na čas nastoupili pouze čtyři soutěžící a nejlépe zajela Anna Dudová s Doublem. Tatáž jezdkyně vyhrála rovněž předchozí soutěž SP** v sedle H-Kariny, kde dokončily bezchybně pouze dvě jezdkyně z osmi startujících.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 

Sobotní ST na Hradištku vyhrála Pospíšilová, v neděli se skákalo jen do L

 

O víkendu se skákalo také v Hradištku u Sadské. V sobotu 13. června vrcholil program jednohvězdovým ST, které jako jediná dokončila s nulou na kontě Šárka Pospíšilová a Garista. V neděli už se skákalo jen do L**, toho se účastnila více jak třicítka koní. Nejrychlejší bezchybnou dvojicí byla Hana Szádovská a Mike.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 

V neděli se na Panské líše vystřídali drezurní jezdci v celkem osmi úlohách

 

Na Panské líše se v neděli 14. června konaly drezurní závody s celkem osmi soutěžemi od hobby úrovně až po nejvyšší SG, v němž se nakonec předvedly pouze dvě jezdkyně. Výrazně lepší výkon předvedla Zdeňka Tóth Skripová v sedle koně Magic Night-H s výsledkem 68,578 procent.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Foto z Hradištka - Adéla Podzemská



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE