reklama 11A

Sára Vingrálková: V Chuchle Areně jsem poprvé a určitě ne naposledy

ikonka

Hned dvě vítězství vybojovala sotva osmnáctiletá Sára Vingrálková při skvěle obsazených pátečních soutěžích v Chuchle Areně. Stotřicítku vyhrála s Celanou Z, stočtyřicítku s Lamour. „Chtěla jsem jet do Zduchovic, ale jsem ráda, že jsem tady,“ říká.
13.06.2020 09:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B

 
Mladá reprezentantka v parkurovém skákání Sára Vingrálková opět dokázala, že patří do reprezentačního A-kádru. Při pátečních soutěžích v rámci Chuchle Arena Tour 2020 vybojovala dvě nejvyšší příčky, konkurenci přitom měla více než kvalitní. 
 
Po vítězství v soutěži S** s Celanou i v ST** s Lamour poskytla EquiTV.cz rozhovory, ve kterých si nemohla vynachválit nejen své koně, ale i prostředí Chuchle Areny Praha. „Jsem tady poprvé, moc se mi tu líbí, je to krásný areál s výborným povrchem. Určitě tu nejsem naposledy. Původně jsem chtěla jet do Zduchovic a jsem nakonec ráda, že jsem jela sem,“ prozradila.
 
V brzké době se však Sára Vingrálková chystá startovat opět v zahraničí, byť účast na dalších domácích mítincích zcela nevylučuje: „Cestování už je jednodušší a začíná to být docela příznivé. Přesný plán závodů zatím nemám, uvidíme, jak to všechno bude.“
 
Co řekla o výkonech svých koní? Kde se tzv. lámal chleba v rozeskakování hlavní páteční soutěže? Nejen to se dozvíte od Sáry při rozhovoru pro EquiTV.cz.
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE