reklama 11D

Budeme střídat domácí a zahraniční starty, prozradila Anna Kellnerová

ikonka

Restart sportovní sezony má za sebou již i Anna Kellnerová, která si s sebou do Chuchle vzala na zahajovací parkurový mítink čtveřici koní: Colando, Classic, Silverstone G a Catch Me If You Can. „Koně si to užili, měla jsem radost,“ prozradila.
13.06.2020 10:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D
 
Ačkoliv pro Annu Kellnerovou, ale nejen pro ni, je účast při skokovém mítinku Chuchle Arena Tour 2020 spíše závodním tréninkem než bojem o přední příčky, opakovaně se prosadila v první desítce umístěných. 
 
„Dnešní závody byly opravdu skvělé, parkur byl technický, krásně postavený, byly tam zajímavé linie, takže bylo opravdu co skákat a koně si to opravdu moc užili, po dlouhé době být na závodech, takže jsem měla radost,“ zhodnotila po hlavní páteční soutěži s výškou překážek do 140 centimetrů. 
 
Národních závodů se v České republice účastnila Anne Kellnerová po několika letech. „Při mezinárodních soutěžích to bylo naposledy v roce 2018 během GC Prague Playoffs a před tím na Světovém poháru v Olomouci. Co se týče národních závodů, tak to bylo asi před čtyřmi lety,“ říká v rozhovoru pro internetovou televizi EquiTV.cz. „Bylo skvělé tu se všemi být, vidět se a popovídat si. Je fajn, že jsme se sešli na domácí půdě a na domácích závodech.“
 
I když se již za několik málo dnů chystá opět na mezinárodní závody do zahraničí, na domácí akce nezanevřela: „Zatím máme v plánu to střídat. Příští týden budu startovat ve Francii, v Saint Tropez, poté se vrátím do Čech, do Martinic, a pak zase vyrazíme mezinárodně,“ prozradila. 
 
Celý rozhovor si můžete poslechnout prostřednictvím videa EquiTV.cz.
 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE