reklama 11A

Hromy, blesky a Opatrný. Na přírodní živly a Aleše jsou ostatní krátcí

ikonka

Hustě pršelo, všude kolem se blýskalo a ozývaly se hromy. Aleše Opatrného a jeho koňské svěřence to však z míry nevyvedlo. Červnovou cenu Chuchle Areny Praha k radosti majitelů areálu vyhrál Aleš Opatrný s jejich koněm Gentleman Van Het Veldhof.
13.06.2020 22:11  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

 
Nejen že Aleš Opatrný zvítězil v Červnové ceně Chuchle Areny Praha na Gentlemanovi, s nímž se bude snažit splnit kvalifikační limit pro účast na olympijských hrách, ale navíc vybojoval s Carmanem druhé místo a třetí ukořistil v sedle Gucciho. 
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Aleš Opatrný: Po víkendu už se podívám, kam vyrazit do zahraničí

 
Čistě absolvoval základní kolo i finále ještě Karel Polák s Empirem, ale od nejvyšší příčky jej dělilo více jak sedm sekund a od třetího více jak tři vteřiny. Časem by na třetí pozici stačili Vladimír Tretera s Gangsterem nebo Nikola Bielíková s Carisonem, ti ale chybovali. Tretera jen ve finále, a tak skončil pátý, Bielkíková i v základní části soutěže. I kdyby však měla o chybu méně, na pořadí by to nic nezměnilo.
 
Zbývající finálová místa obsadili: Sára Vingrálková, Kamil Papoušek, Mariana Michlíčková a Karel Polák. Podívejte se na fotogalerii z průběhu finále hlavní soutěže a těšte se již brzy na video reportáž i záznam EquiTV.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE