reklama 11A

Zduchovice a Chuchle: Páteční estéčka vyhráli Vítek a Vingrálková

ikonka

Ve Zduchovicích i Velké Chuchli se závodí již od středy 10. června. Páteční program vyvrcholil v obou případech soutěžemi úrovně ST. Zduchovickou dvoufázovku zajeli nejlépe Miloslav Vítek a Ria Arista, zatímco v Chuchli ovládla ST** Sára Vingrálková.
12.06.2020 20:20  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ve Zduchovicích v pátek zazářil Miloslav Vítek

 

Druhé kolo Českého skokového poháru ve Zduchovicích pokračovalo také v pátek 12. června a den završilo dvoufázové skákání na 135 a 140 centimetrech. Z devětadvaceti účastníků se jedenácti podařilo zajet bezchybně obě části, vítězství připadlo Miloslavu Vítkovi v sedle koně Ria Arista OH před Ivou Holíkovou a Luanou Z a Janem Štětinou s Gylordem-S.
 
Kompletní výsledkové listiny najdete ZDE.
 

Nejlepší výkon v pátečním chuchelském ST podala Vingrálková

 

Vrcholem pátečního skokového programu ve Velké Chuchli se stalo dvouhvězdové ST, na jehož start se postavilo více než padesát koní, v rozeskakování se pak prezentovalo jedenáct z nich. Tři opakovaně bezchybní si pak mezi sebou rozdělili medailové pozice, dva sedlala Sára Vingrálková. Vyhrála v sedle Lamour a s koněm Mayo van de Herkkant byla třetí, druhou příčku obsadila Linda Portychová s La Mirage.
 
Kompletní výsledkové listiny najdete ZDE.
 
Foto Josef Malinovský a Patricie Mazuchová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE