reklama 11A

Individuální jezdecké tréninky stále jen venku. Haly mají být uzavřené

ikonka

Zástupci České jezdecké federace připomínají, že nadále trvá zákaz sportování na vnitřních sportovištích, za což jsou považovány mj. i jezdecké haly. Od 27. dubna mají výjimku pouze posilovny, tělocvičny a fitness centra, nikoliv však jezdecké haly.
27.04.2020 15:42  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
„Na základě některých informací, které se k nám dostaly ohledně průběhu tréninků v dostupných areálech během uplynulého víkendu, připomínáme jednu zásadní informaci. Nadále trvá zákaz sportování na vnitřních sportovištích a jezdecká hala je považována za vnitřní sportoviště,“ uvádí v e-mailu zaslaném subjektům sekretářka Středočeské oblasti ČJF.
 
Od 27. dubna je sice umožněn přístup do některých vnitřních sportovišť na základě usnesení vlády České republiky ze dne 23. dubna 2020 č. 453. Jedná se však výhradně o posilovny, tělocvičny a fitness centra, přičemž musí být dodržena další přísná pravidla.
 

PSALI JSME: Sportovní akce již od 25. května. Vyjde požadavek ČJF na kategorizaci?

 
„Jezdecké haly tedy nepatří mezi vyjmenovaná vnitřní sportoviště a je do nich zákaz přístupu veřejnosti jak k individuálním, tak profesionálním tréninkům. Neriskujte, prosím, zbytečně otevřením jezdeckých hal k jakýmkoli veřejným tréninkům,“ dodává sekretářka Středočeské oblasti ČJF Jana Nosková.
 
Ilustrační foto Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE