reklama 11B

GP Jana Kutěje: Vladimír Tretera míří za obhajobou. Vyhrál první kolo

ikonka

Vladimír Tretera obhajuje v Olomouci vítězství v GP Jana Kutěje. Nejvyšší obtížnost této tradiční soutěže tam ovládl dokonce dvakrát za sebou, v letech 2019 a 2020. A našlápnuto k úspěchu má i letos. V sobotním prvním kole bral první i druhé místo.
09.10.2021 18:41  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Olomoucké parkurové závody pokračovaly v sobotu 9. října dalšími soutěžemi, z nichž největší pozornost poutala první kola Grand Prix Jana Kutěje. Ta se jede ve třech úrovních. Na překážkách do 120 centimetrů se nejvíc dařilo Tereze Mückové, která zvítězila v sedle holandské klisny Imoly. Na úrovni S** si vedl nejlépe Jakub Ludvík na koni českého chovu, devítiletém valachovi Casanova 3. 
 
Do obhajoby vítězství z let 2019 a 2020 se v nejvyšší kategorii, kterou je obtížnost ST**, pustil Vladimír Tretera. A zdá se, že k úspěchu má našlápnuto i letos. Sobotní kolo vyhrál se svou jedničkou hnědákem Gangsterem a druhé místo obsadil s klisnou Glierite. Třetí příčku získala Veronika Jelínková na valachovi Jespe.
 
Ilustrační foto: Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE