reklama 11B

Na evropský šampionát do Riesenbecku míří Štětina, Tretera a Zvára

ikonka

Z původních osmi jezdců a koní na nominační listině pro start při mistrovství Evropy seniorů v parkurovém skákání vzešla finální trojice, která nás v německém Riesenbecku bude reprezentovat. Vyrazí tam Jan Štětina, Vladimír Tretera a Ondřej Zvára.
13.08.2021 15:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Na nominačním seznamu České jezdecké federace pro parkurové mistrovství Evropy v německém Riesenbecku, které se koná od 31. srpna do 5. září, figurovalo osm jmen jezdců a devět koní – Nikola Bielíková s Carisonem, Filip Doležal s Coup de Coeur GP Madame Z, Alena Machová s Chacco Bellou, Aleš Opatrný s Forewerem, Kamil Papoušek s Warnessem, Jan Štětina s Gylordem S, Vladimír Tretera s Gangsterem v/h Noddevelt a Ondřej Zvára. Ten měl v nominaci hned dva koně – Cento Lana a Quimera M.
 
Nakonec na šampionát vyrazí tříčlenný tým tvořený Janem Štětinou, Vladimírem Treterou a Ondřejem Zvárou. „Cento se vrátil z Tokia v naprosto skvělé kondici, a tak jsme si řekli, že bychom s ním rádi ještě evropský šampionát absolvovali,“ uvedl Ondřej Zvára v odpovědi na dotaz ohledně upřesnění koně, s nímž má v plánu v Riesenbecku odstartovat. 
 
Šéfkou ekipy bude stejně jako při olmypijských hrách v Tokiu Markéta Šveňková.
 
Foto: Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE