reklama 11D

Živě: Boj o hattrick. Grand Prix Jana Kutěje 2021 s Treterou na startu

ikonka

Ve dnech 9. a 10. října se koná v Equine Sport Centru Olomouc tradiční Grand Prix Jana Kutěje. Ve dvoukolové soutěži úrovně ST** se pokusí vybojovat hattrick Vladimír Tretera s Gangsterem V/H Noddevelt. Nedělní program sledujte živě na EquiTV.cz.
06.10.2021 12:30  |  Autor: AUTOR  |  Rubrika: Sport  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12C
Grand Prix Jana Kutěje se jede vždy ve třech výškových kategoriích – na stupních L**, S** a ST**. Na nejvyšší úrovni se představí necelé čtyři desítky dvojic, včetně vítěze této soutěže z let 2019 a 2020 Vladimíra Tretery s Gangsterem V/H Noddevelt.
 
Program na kolbišti ESC Olomouc začíná oba soutěžní dny v 8:00 hodin a v neděli 10. října od 7:45 si můžete zapnout živý přenos internetové televize EquiTV.cz.
 

Live stream sledujte NA TÉTO STRÁNCE

 
Výsledkový servis najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 
 
Foto: Jenda Andrash, ESC Olomouc



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE