reklama 11D

Foto: Spolu navzdory koronaviru. Dostihové Česko vlastním mobilem

ikonka

Pojďte s námi na trochu jinou procházku českými stájemi před novou sezonou. Požádali jsme žokeje, trenéry a další dostihové tváře, aby se mobilem vyfotili s koněm své volby, ať už největším oblíbencem nebo velkou nadějí pro rok 2020.
13.05.2020 07:00  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12B

V dostihovém sportu nebylo nikdy nic jistého. Ale pojďme si to říct naplno: momentálně zažíváme možná největší nejistotu našich dosavadních životů. Už jen proto, že se nedá pořádně a zodpovědně naplánovat, co bude za dva týdny, za měsíc nebo za půl roku. Všichni se s tím pereme, jak nejlépe umíme. Dál pracujeme, fungujeme a těšíme se na věci, které nám ještě nedávno přišly naprosto normální - například pravidelnou návštěvu závodišť.
 
Na prahu mimořádné sezony jsem požádal žokeje, trenéry a lidi kolem koní, aby vzali do ruky mobil a vyfotili se (nebo se nechali vyfotit) s koněm své volby. To všechno s  jediným cílem - ukázat, jak se těšíme na návrat lepších časů a že jsme v tom všichni společně.
 
Výsledkem je tato nezvyklá fotogalerie. Srdečně děkuji všem, kteří si uprostřed množství práce ve svých stájích našli chvilku a přispěli. Už teď se těším, až se všichni konečně zase potkáme na závodištích.
 
Pokud se chcete připojit a podílet se na případném pokračování, budu mít radost. Snímky můžete posílat na adresu martin.cap@jezdci.cz nebo mě kontaktovat na Facebooku.
 
 
Fotogalerii zobrazíte kliknutím na obrázek výše.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


Štítky: dostihy
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE