reklama 11D

On-line přenosy se vrací na EquiTV. V květnu proběhne desítka streamů

ikonka

S restartem jezdecké sezony připravuje internetová televize EquiTV.cz hned několik živých on-line přenosů a videozáznamů z průběhu květnových závodů. V druhé půlce tohoto měsíce vám zprostředkujeme s největší pravděpodobností desítku akcí.
10.05.2020 11:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Již během víkendu 16. a 17. května se můžete těšit na první živé přenosy na EquiTV.cz. Uvidíte např. klusácké dostihy v pražské Velké Chuchli nebo parkurové závody ve Zduchovicích na Příbramsku. 
 
Hned po víkendu, v pondělí 18. května, vám nabídneme tzv. „re-live“ zahajovací dostihový den v Mostě. Jednotlivé dostihy sice neuvidíte zcela živě, ale záznamy z nich se pokusíme zpracovávat ještě během odpoledne, resp. podvečera. 
 
Další jezdecká klání, u nichž by neměly chybět kamery EquiTV.cz, na sebe nenechají dlouho čekat. Ve středu 20. května totiž startuje v Písku další ročník Kritéria mladých koní v parkurovém skákání, a i tyto soutěže budete moci díky naší televizi sledovat on-line. 
 
Víkend 23. a 24. května by měl být ve znamení cvalových a klusáckých dostihů ve Velké Chuchli. Vysílat živě budeme mj. i parkurové závody konané v olomouckém Equine Sport Centru v pondělí 25. a v úterý 26. května. Do Olomouce se vrátíme hned v neděli 31. května na drezury, ale ještě před tím u nás budete moci sledovat „re-live“ dostihy z Karlových Varů. Ty se poběží v sobotu.
 
V podobném duchu bychom rádi pokračovali i v červnu. Jednotlivé termíny akcí na tento měsíc se však stále ladí, a tak vám aktuální informace o dalším programu EquiTV.cz nabídneme koncem měsíce. 
 
Podrobnější upoutávky na jednotlivé živě vysílané akce, příp. mítinky s aktuálními záznamy dostihů, najdete vždy v předstihu jak na EquiTV.cz, tak na Jezdci.cz.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE