reklama 11C

Deset nesledovanějších článků Jezdci.cz v roce 2022: 795.000 zhlédnutí

ikonka

Stejně jako předešlé roky, i ten s číslovkou 2022 byl pro zpravodajský web Jezdci.cz velmi úspěšný z pohledu návštěvnosti. Počet uživatelů se blíží jednomu milionu, počet návštěv vysoko překračuje dva miliony a počet stránek čtyři.
30.12.2022 16:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Jak jsou články na webu Jezdci.cz čtenářsky úspěšné sledujeme v naší redakci i několikrát denně. Konec roku je však vždy vhodnou příležitostí se ohlédnout za těmi úplně nejúspěšnějšími. 
 
Na vrcholu žebříčku deseti nejčtenějších článků je ten, v němž jsme vás informovali v první polovině ledna 2022, že německá televizní stanice RTL odvysílala reportáž pořízenou ve stáji hvězdného parkurového jezdce Ludgera Beerbauma. Zachycovala tréninkové metody, které nápadně připomínaly zakázané barování. Počet zhlédnutí na Jezdci.cz se zastavil lehce pod hranicí 175.000.
 
Také druhý nejnavštěvovanější příspěvek roku 2022 pojednává o dění v Německu. Známého fotbalistu Thomase Müllera a jeho ženu Lisu obvinila organizace PETA z týrání zvířat poté, co byl zraněn jeden z jeho koní při přípravě na blížící se připouštěcí sezonu. Uklouzl údajně během zkušebního skoku na fantoma a spadl na bok, přičemž utrpěl zranění kopyta. Téma, které zajímalo přes 126.000 návštěvníků.
 
Těsně pod hranicí 100.000 zhlédnutí zůstala reportáž o tom, že Aleš Opatrný připravil českým fanouškům parkurového skákání při galashow světového parkuru GC Prague Playoffs v libeňské O2 areně nezapomenutelný zážitek, když po čtvrtečním vítězství v zahajovací soutěži CSI5* přidal v sobotu druhé místo.
 
Česká jezdecká federace informovala 3. června o nešťastné události, která se odehrála v pátek 27. května na kolbišti olomouckého Equine Sport Centra. Známý valach Tenerife's Careson tam utrpěl smrtelný pád. Šokující zprávu si otevřelo téměř 77.000 uživatelů.
 

Psali jsme: Nové rozdělení redakčního obsahu na Jezdci.cz: ČLÁNKY, ZPRÁVY a KRÁTCE

 

Již deset let pracuje Kateřina Krpelová na pozici ošetřovatelky koní Anny Kellnerové. Tráví s nimi mnohem více času, než si kdo dokáže představit. „Spolupráce s Aničkou je výborná. Je to člověk, který si váží vaší práce,“ uvedla v rozhovoru, jenž si našel skoro 60.000 čtenářů.
 
Téměř shodnou sledovanost měla i zpráva o tom, že trenérka Tamara Křídlová utrpěla těžký pád v tréninku, po němž zůstala hospitalizována s těžkými zraněními. Jockey Club ČR vypsal v rámci svého Nadačního fondu sbírku na její léčbu a požádal dostihovou veřejnost o solidaritu.
 
Trenéra vítězů Velké národní a Cheltenham Gold Cupu Henryho de Bromheada postihla obrovská tragédie. Jeho třináctiletý syn Jack začátkem září zahynul při dostihu poníků na tradičním festivalu Glenbeigh. Irská pony sezona byla poté předčasně ukončena. Tato zpráva otřásla nejen dostihovými příznivci, ale i širokou veřejností. Článek na Jezdci.cz zaznamenal přes 53.000 návštěv.
 
Ve věku 26 let byl po zdravotních komplikacích uspán nejstarší plemenný hřebec Národního hřebčína v Kladrubech nad Labem Generale Aversa XLIX. „Patřil k naprosté špičce populace starokladrubských koní,“ uvedli zástupci hřebčína v krátké vzpomínce, kterou si otevřelo více jak 50.000 návštěvníků našeho webu.
 
K padesátitisícové hranici se přiblížila i zpráva o velmi dojemném momentu během posledního rozloučení s britskou královnou Alžbětou II. Když smuteční průvod vcházel do areálu hradu Windsor krátce před rodinnou bohoslužbou v kapli svatého Jiří, stál tam její oblíbený poník Emma. 
 
Do top 10 se dostala ještě jedna aktualita z pražské O2 areny informující o tom, že první sobotní soutěži př Global Champions Prague Playoffs zcela ovládly sestry Vítkovy. Obě postoupily se svými koňmi do rozeskakování, v němž zopakovaly bezchybné jízdy a umístily se na předních příčkách. Anna Marie Vítek byla první i druhá. Zprávu na Jezdci.cz otevřelo přes 47.000 návštěvníků. 
 
Desítky tisíc zhlédnutí si zapsala celá řada dalších materiálů a jednotky tisíc jsou standardem nejen u článků, ale i u sportovního zpravodajství. Jsme rádi, že si čím dál častěji vyhledáváte i krátké příspěvky, které v samostatné sekci obohatily náš obsah teprve od listopadu 2022. Děkujeme vám, že nás sledujete. Můžete se spolehnout, že v roce 2023 se budeme snažit náš obsah nadále zkvalitňovat, abyste měli stále více důvodů se k nám pravidelně vracet.
 
Ilustrační foto: Kateřina Návojová



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE