reklama 11A

Anna Marie Vítek byla v O2 areně první i druhá. Uspěla i její sestra

ikonka

První sobotní soutěži př Global Champions Prague Playoffs zcela ovládly sestry Vítkovy. Obě postoupily se svými koňmi do rozeskakování, v němž zopakovaly bezchybné jízdy a umístily se na předních příčkách.
19.11.2022 11:58  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Anna Marie Vítek v rozeskakování Ceny Czech Equestrian Teamu, která otvírala sobotní program galashow světového parkuru v pražské O2 areně, odstartovala nejprve s Chacco´s Amke a laťku postavila tak vysoko, že se jí nikomu dalšímu překonat nepodařilo. Její čas v cíli byl 36,80 sekundy. 
 
Průběžnou druhou příčku zaujala pro změnu Kristina Vítek v sedle valacha Fischerdante. Jenže v závěru jí předstihl Polák Damian Ostega s klisnou Quilottou a poté ještě její sestra Anna Marie ve dvojici s Lanosem. Jeho čas byl o dvě desetiny pomalejší než v případě klisny Chacco´s Amke, a tak se zařadila na již konečné druhé místo. 
 

Nepřehlédněte: Prague Lions postoupili do nedělního finále Super Cupu GCL v O2 areně

 
„Mít dva koně v rozeskakování je hodně dobré. Když to nevyjde s jedním, tak je ještě šance to zajet lépe s tím druhým. Určitě mi však nevyhovovalo jet hned první, jelikož jsem se nemohla podívat, jak jeli ostatní. Nakonec to ani napoprvé nebylo špatné, takže jsem moc spokojená,“ konstatovala vítězka soutěže, která doufá, že podobný výsledek předvede i poslední závodní den.
 
„V neděli pojedu opět soutěž do 135 centimetrů. Ještě uvidím, zda odstartuji s oběma koňmi, nebo pouze s jedním,“ dodala Anna Marie Vítek.
 
Foto: Kateřina Návojová
 
 



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE