reklama 11C

Za dveřmi redakce: Pár změn ke konci roku 2021 na Jezdci.cz a EquiTV

ikonka

V závěru roku 2021 jsme připravili opět několik změn na našich webech Jezdci.cz a EquiTV.cz. Kromě vylepšeného fulltextového vyhledávání je podstatnou změnou zrušení rozesílky automatických e-mailů o nových příspěvcích. Máme pro vás podrobnosti.
19.12.2021 15:52  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Jsou to sotva dva měsíce, co jsme si pro vás nachystali největší novinku roku 2021, kterým se stalo EquiRadio.cz. Jsme moc rádi, že obliba tohoto projektu, jenž sdílí společný web s internetovou televizí EquiTV.cz, postupně roste a na každodenní konzumaci audio obsahu si zvyká čím dál víc uživatelů. 
 
Ještě před koncem roku 2021 jsme se rozhodli realizovat pár drobných úprav. Ta hlavní se týká tzv. fulltextového vyhledávání na Jezdci.cz i EquiTV.cz. Po zadání klíčových slov se vám zobrazí příspěvky v přehledném uspořádání, na které jste zvyklí z domovské stránky obou webů. Výsledky vyhledávání obsahují na Jezdci.cz jak hlavní články, tak krátké aktuality, na EquiTV.cz se vám vygeneruje jak audio, tak video obsah. 
 
Pokud jste na zmiňovaných webech měli registrované své e-maily, na které vám chodily automatické e-maily o vložení nových příspěvků, pak vězte, že tuto službu jsme se rozhodli zrušit. Zavedena byla v době, kdy na Jezdci.cz ještě neexistovala sekce KRÁTCE a na EquiTV.cz nebyla sekce AUDIO. Jelikož naprostá většina návštěvníků přichází na naše weby jinou cestou, tak namísto rozšiřování mailingu, který by v hlavní sezoně až příliš zahltil vaše schránky, budeme zkvalitňovat jiné komunikační kanály. 
 
Každopádně stále zůstává v provozu náš newsletter Jezdecký zpravodaj. Ten vám jednou týdně prostřednictvím e-mailu doručí výběr toho nejzajímavějšího, co byste u nás neměli přehlédnout. Stačí si zaregistrovat e-mail na internetové adrese www.jezdeckyzpravodaj.cz a registraci dokončit kliknutím na odkaz v potvrzovacím e-mailu. Poslední Jezdecký zpravodaj roku 2021 vyjde ve čtvrtek 23. prosince a nabídneme vám v něm odkazy i na několik článků, které ostatní uvidí až během vánočních svátků. 
 
Další úpravy jsou již skutečné drobnosti, kterých si možná ani nevšimnete. Ale možná si lépe všimnete ikon pro sdílení příspěvků na Facebooku a Twitteru, které se malinko zvětšily a posunuly na začátek lišty s tzv. štítky, resp. tagy ve spodní části stránek. Budeme moc rádi, když náš obsah budete touto formou šířit prostřednictvím sociálních sítí i mezi vaše přátele. Děkujeme všem za přízeň!
 
Ilustrační foto: Josef Malinovský



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE