reklama 11B

Dění v týdnu: Kateřina Tomanová a Tereza Veselá míří na CSI do Lieru

ikonka

Dvě české jezdkyně se chystají na start na mezinárodních závodech v zahraničí během druhého prosincového víkendu. Kateřina Tomanová a Tereza Veselá se představí v Lieru. Skákat se bude také na dalších místech v Evropě.
07.12.2020 16:29  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12A

 

Do belgického Lieru se bude upínat pozornost českých fanoušků od 9. do 13. prosince. V soutěžích CSI1* a CSI2* budou reprezentovat Kateřina Tomanová a Tereza Veselá.
 
"V Lieru budu startovat s Divine v soutěžích pro mladé koně a s Armani Codem, Kronosem a Lordem v kategorii CSI1*. Příští týden potom půjdou Divine, Kronos a Lord soutěže CSI2* a Armani zůstane v CSI1*," prozradila Kateřina Tomanová.
 
Tereza Veselá je do Belgie nahlášená rovněž se čtyřmi svěřenci. Valach Ferrari jí bude partnerem v CSI2*, o hvězdu méně půjde s koňmi F-Ninjo a Hivantou. Šestiletý Jenkins se zapsaný do CSIYH.
 

Výsledky můžete sledovat ZDE

 
Mezinárodní skokové závody CSI se na území Evropy odehrají také v Opglabbeeku v Belgii, nizozemském Peelbergenu a ve Villeneuve-Loubet ve Francii. V Saudské Arábii se pojede Světový pohár na úrovni čtyř hvězd a CSI4* se bude konat také ve Wellingtonu na Floridě.
 
Foto: Pegasus Photo



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE