reklama 11B

Emma Augier De Moussac uzavřela sezonu šestnáctým místem v GP v Olivě

ikonka

Vrcholem MET 2020 ve španělské Olivě byla Grand Prix, která se jela v neděli 6. prosince. Emma Augier De Moussac do ní nastoupila s klisnou Homey. Česká dvojice si připsala na konto čtyři trestné body, což pro ni znamenalo konečné šestnácté místo.
06.12.2020 16:41  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Vítězem nedělní Grand Prix v Olivě se stal irský reprzentant, kterému se také v letošní sezoně velmi dařilo při světovém poháru v Olomouci. Richard Howley předvedl bezchybné základní okolo i nejrychlejší rozeskakování v sedle valacha Arlo de Blondel. Vítězný čas rozeskakování měl hodnotu 35, 58 vteřin. Druhé místo bral John Whitaker, který reprezentoval Velkou Británii a třetí skončil Belgičan Koen Vereecke. 
 
V závěru španělské Mediterranean Equestrian Tour 2020 startovala Emma ještě v soutěži na úrovni 140 centimetrů, v níž s hřebcem L-Epsom Shutterfly přivezla do cíle také čtyři trestné body po jedné chybě. Skončila na osmačtyřicáté pozici výsledkové listiny. 
 
Bezchybnou jízdu v neděli zajela Charlotte Augier De Moussac v sedle valacha Iron Man J.P. Ve speciální dvoufázové soutěži s výškou překážek do 130 centimetrů brala sedmnácté místo. Finále bronzové túry na 140 centimetrech Charlotte absolvovala s valachem Jules Verne DB. V tomto případě přišla jedna chyba, ale i tak to stačilo na hezké čtrnácté místo. 
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE

 
Foto archiv jezdkyně 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE