reklama 11D

Prosincové zahřívací starty. Kellnerová závodí v belgickém Opglabbeeku

ikonka

Po dvouměsíční závodní přestávce se Anna Kellnerová účastní mezinárodního mítinku CSI2* v belgickém Opglabbeeku. Pro českou reprezentantku to jsou spíše zahřívací starty, a tak se svými svěřenci úvodní den odstartovala na střední úrovni.
04.12.2020 09:11  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Ve dvoufázové stotřicítce Anna Kellnerová s dvanáctiletou klisnou Catch Me If You Can Old dokončila bez penalizace obě části parkuru, a i v tréninkovém tempu skončila mezi dvacítkou nejlépe umístěných dvojic. 
 
Kromě Catchie má Kellnerová v belgickém Opglabbeeku také čtrnáctiletého valacha Balguera. V tréninkovém duchu pokračuje česká reprezentantka s oběma svěřenci i druhý soutěžní den, kdy se představí na parkuru s výškou překážek 135 centimetrů.
 

Startovní a výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 
Foto Kateřina Krpelová / CET



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE