reklama 11A

Jan Štětina druhý v Grand Prix. V Šamoríně nestačil na Němce Steinera

ikonka

Po sobotním vítězství navázal Jan Štětina v Šamoríně druhým místem v Grand Prix. S Gylordem nestačil v rozeskakování soutěže do 140 centimetrů pouze na německého jezdce Franze Josepha Steinera na koni Carter.
06.12.2020 16:46  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12C
 
Do Grand Prix v Šamoríně s výškou překážek 140 centimetrů nastoupilo v neděli 6. prosince dvacet dvojic a půlka jich postoupila do rozeskakování. Z České republiky byl mezi nimi pouze Jan Štětina s GYlordem, který zopakoval bezchybnou jízdou. Přestože byl velmi rychlý, čas 33,13 stačil „jen“ na druhé místo.
 
Vítězství vybojoval Franz Joseph Steiner na koni Carter z Německa, jemuž časomíra ukázala při průjezdu cílem pouze 31,21 sekundy. 
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Jan Štětina: Až jednou skončím se sportem, budu podkovář na fulltime

 
Nejlepší domácím účastníkem byl David Horváth s Cedricem, jenž se umístil čtvrtý. Čas 34,23 byl pouze o dvě setiny pomalejší, než měla Slovinka Nina Pangeršič s Chamberlainem. 
 
Kamil Papoušek startoval s trojicí koní, s nimiž obsadil 13., 15. a 16. příčku. S Charlynem, Great Feelingem i Warnesem jednou chyboval, stejně jako Jan Štětina s Mystic Lindenhof, jenž byl čtrnáctý. Ondřej Pospíšil s Einfachem a Huntelaarem taktéž zaznamenal jednu chybu a kvůli pomalejšímu času figuruje ve výsledkové listině na 18. a 19. řádku.
 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE