reklama 11D

Emma a Charlotte de Moussac byly v Opglabbeeku opakovaně dekorované

ikonka

Ve čtvrtek 28. listopadu odstartovaly mezinárodní závody v belgickém Opglabbeeku, jichž se účastnily také Emma a Charlotte Augier de Moussac. Oběma se v průběhu celého mítinku dařilo. Pravidelně se se svými svěřenci účastnily slavnostních dekorování.
01.12.2019 22:28  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Na přelomu listopadu a prosince hostil belgický Sentower Park v Opglabbeeku mezinárodní skokové závody. Česká republika zde měla zastoupení díky reprezentantkám Emmě a Charlotte Augier de Moussac.
 
Už ve čtvrtek 28. listopadu se Emma v sedle klisny Homey umístila na šesté příčce v kategorii sedmiletých koní, s klisnou Rubio Monocoat Electric byla ve stočtyřicítce osmá a Charlotte s valachem Jules Verne DB dojela na desáté pozici ve stotřicítce, obě vždy s bezchybnými konty.
 
Pátek byl především ve znamení Emmy skvělého vítězství s Homey mezi čtyřiceti sedmiletými, ale také v sobotu Emma i Charlotte předvedly bezchybné jízdy. 
 
V neděli se Emma Augier de Moussac postavila na start Velké ceny do 145 centimetrů s jedenáctiletou Divou a z velmi početného startovního pole bezmála osmi desítek koní se nejdříve probojovaly do rozeskakování mezi čtrnáct nejlepších, kde jednou chybovaly. Dvojice byla nakonec dekorovaná na deváté příčce. Vítězem Velké ceny se stala bulharská dvojice Rossen Raitchev a Chester.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE