reklama 11B

Decathlon.cz nabízí: V prvních chladných dnech poslouží hřejivá vesta

ikonka

/PR článek/ První chladné dny jsou tu. Ideálním kousek ve vašem šatníku, který poslouží pro toto období, je praktická hřejivá vesta. Decathlon přichází s nabídkou vesty z řady 900. Výrobky z této řady patři k tomu nejlepšímu, co Fouganza vyrábí.
17.09.2022 12:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Jakmile se trochu zhorší počasí a teploty klesnou k patnácti stupňům, vytahují jezdci ze skříní jako první vestu bez rukávů. Není se moc čemu divit, když jsou tak praktické, a navíc i pohodlné. Decathlon proto představuje podzimní novinku - hřejivou vestu z řady 900 určenou pro každodenní ježdění, která ale udělá parádu i při nošení ve městě. 
 
Výrobky této řady patří k tomu nejlepšímu, co Fouganza vyrábí. Jsou propracované do každého detailu, tak aby přesně plnily očekávání jezdců. Co vám tedy může tato novinka nabídnout? Na první dotek vás zaujme její tloušťka. Nejde o tenkou vestičku, ale o hřejivý kousek se silnou vatovou výplní. Střih vesty je ovšem navržen tak, aby jeho lehké projmutí v pase kopírovalo linie těla a nepřidával mu opticky na objemu. Vesta vás zahřeje v zimních měsících a umožní se volně pohybovat. 
 
Zvýšený límec chrání krk před větrem. Do deštivého počasí je určena kapuce, která je prodloužená, aby jezdci nekapala voda do obličeje. Navíc je dostatečně velká, aby se dala natáhnout i přes helmu. Pokud vás otravuje plácání kapuci do zad při jízdě, tady se ho bát nemusíte. Na místě ji totiž udrží magnet. 
 
Vaše záda budou v teple díky prodlouženému střihu. V pase i na ramenou je vesta vybavena pružnými díly, které ji drží na místě a chrání před větrem. 
 
Design vesty inspirovala dynamika a adrenalin parkurového skákání. Odkazují na něj především linie prošívání na hrudi. Ženskost mu dále dodává stříbrný zip a odznáček s logem Fouganza na rameni. Pro uložení potřebných maličkostí, ale i telefonu, jsou k dispozici dvě vnější a dvě vnitřní kapsy. 
 
Vestu je možné kombinovat například se zatepleným tričkem Warm 500.



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE