reklama 11C

Decathlon.cz nabízí: Elegantní podsedlové dečky. Frčí verze s kamínky

ikonka

/PR článek/ Co by podle vás měla splňovat podsedlová dečka? Důležitá jsou dvě kritéria. Musí být kvalitně zpracovaná, funkční a pohodlná. Ale měla by také dobře vypadat. Pořád frčí trend zdobených deček. Podívejte se, co nabízí Decathlon.
01.07.2022 12:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Jak vypadá podsedlová dečka, kterou rádi nosíte pod sedlem? Důležitá jsou dvě kritéria. První, aby byla kvalitně zpracovaná a funkční, druhé, aby dobře vypadala. Je tomu opravdu tak. Pořád “frčí” trend pěkných a zdobených deček, které jezdec může sladit se zbytkem výbavy a svým oblečením. Fouganza přišla pro letošní sezonu se dvěma novými modely podsedlových deček, které splňují funkční požadavky a k tomu jsou skutečně krásné.
 
Podsedlová dečka 900 je tenká a tvarovaná pod všestranná a skoková sedla. Svým zpracováním se hodí ke každodennímu použití u soukromých i klubových koní. Spodní materiál je savý, aby odváděl pot a rychle schnul. K lepší cirkulaci vzduchu pod sedlem napomáhá také páteřní kanál ze síťoviny, kterým může vlhkost odcházet od srsti pryč. Zároveň tak není v páteřním kanálu sedla přílišné množství materiálu, který by zde mohl překážet správnému nasedlání. 
 
Oblast kohoutku je vyztužena pro větší pohodlí koně. Na namáhaných místech u podbřišníku, kde dochází k velkému tření při dotahování sedla, je dečka opatřena koženkovými nášivkami. 
 
Tato dečka byla vytvořena s důrazem na minimalismus. Zdobí ji proto kontrastní bílý lem po celém obvodu a na levé straně také odznak Fouganza. K dispozici je hned v pěti barevných variantách: neutrální tmavě hnědé a černé, oblíbené petrolejové, nestárnoucí vínové a oranžové terracota ladící se zbytkem letošní kolekce. 
 
Model Strass 500 je přepracovanou verzí kamínkové dečky, kterou zákazníci mohou znát z předchozích let. Její vzhled ani funkčnost již neodpovídali požadavkům jezdců, proto se produktový tým pustil do návrhu nové varianty. Nyní je její vnitřní část ze savého materiálu, zatímco vnější z lesklého saténu. Střih se více přizpůsobil linii hřbetu a kohoutku. 
 
Jedná se o elegantní dečku skvělou na závody, se kterou dvojice zaujme. Třpytivé kamínky za bočnicí jsou vkusnou ozdobou. Z černé, tmavě modré, vínové a perleťové varianty si vybere každý. Ke všem barvám je navíc k dispozici ladící čabraka
 
Tyto dva nové modely a všechny jejich barvy tvoří základ nabídky podsedlových deček pro další sezony. V budoucnu se proto můžete těšit na další barevné obměny.



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE