reklama 11D

Decathlon.cz nabízí: Lesklá srst a krásná hustá hříva koním sluší

ikonka

/PR článek/ Chcete, aby měl váš kůň zdravou kůži, krásnou hustou hřívu a lesklou srst? Decathlon má pro vás řadu produktů značky Fouganza, díky kterým bude péče o vašeho koně snadná a efektivní. Nechte si poradit, jak na to.
15.08.2022 16:00  |  Autor: info  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Asi každý majitel, možná spíše majitelka, touží po tom, aby měl jeho či její kůň krásnou lesklou srst a hustou hřívu. Základem, jak toho dosáhnout, je správně sestavená krmná dávka, svou roli ovšem hraje také kosmetika, která kůži zajistí řádnou péči. 
 
Kromě toho má použití šamponů a rozčesávačů i prostší důvod: udržet koně v alespoň trochu reprezentativním stavu. Právě v letních měsících je ideální doba na pořádnou koupel. Jak ve stáji vytvořit koňské wellness? 
 
Jako první opláchněte prach a namočte srst koně vodou z hadice nebo kbelíku. Následuje fáze mytí šamponem. Můžete jej nanést přímo na koně nebo rozpustit v kbelíku s trochou vody. K ruce si přitom vezměte dostatečně velkou houbu. Doporučujeme také použít masážní rukavici s jemnými hroty, se kterou nejen odstraníte všechnu špínu, ale zároveň také dopřejete svalům uvolnění. 
 
Šampon s kondicionérem Fouganza se šetrně postará o umytí srsti a zároveň usnadní rozčesávání žíní. Jeho složení bylo vyvinuto speciálně pro koně a respektuje pH jejich kůže. Navíc je bez barviv a obsahuje 97 % látek přírodního původu. Na výběr je vůně lesních plodů, vanilky a kokosu nebo citronely. Zároveň nabízíme také šampon zcela bez parfemace. 
 
Zatímco bude kůň schnout na sluníčku, zaměřte se na hřívu. Pokud jsou žíně stále zamotané, nastříkejte ještě před česáním kondicionér. Ten se hodí mít v tašce na čištění vždy, ať už v malém 150ml balení, praktické 500ml variantě nebo celý litrový kanystr. S jeho pomocí jde hříva a ocas rozčesat snadno i bez mytí.
 
Během koupání měla kopyta dost času nasáknout do sebe vodu, proto je vhodné použít mazání na kopyta. Finální tečkou může být použití mléka se třpytkami, po kterém se bude srst nejen lesknout, ale i třpytit. To se hodí třeba, pokud koně koupete před závody. 
 
TIP na závěr: potřebujete ze srsti odstranit fleky, ale z nějakého důvodu nemůžete koně namočit? Vyzkoušejte náš čistící sprej. Ten byl původně vyvinut pro koně se světlou srstí, ale osvědčil se i pro jiná zbarvení. Jednoduše jej nastříkejte na požadované místo, nechte pár minut působit, a následně vyčistěte hřbílkem. Díky 96% přírodnímu složení neškodí kůži ani okolí a lze jej používat celoročně. 



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE