reklama 11C

Decathlon.cz nabízí: Prohlédněte si letošní závodní kolekci Fouganza

ikonka

/PR článek/ Závody jsou v plném proudu. Značka Fouganza vám nabízí ucelenou závodní kolekci. Krásné elegantní bílé rajtky, pohodlné tričko nebo košile, to neodmyslitelně patří k soutěžím v sedle. Hodit se budou i přepravní kamaše pro koně.
14.04.2022 13:45  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Jezdecká sezóna vypukla! A tak je čas podívat se, co může značka Fouganza nabídnout příležitostným, ale i pravidelným závodníkům.
 
Elegantní bílé rajtky jsou přímo symbolem závodního outfitu. Především pro jezdkyně je důležité, aby neprosvítaly a hezky tvarovaly postavu. Přesně to splňuje bílá varianta letošní novinky, modelu rajtek 900. Ty jsou z pevného, ale zároveň pružného materiálu, takže dokáží zpevnit vaše křivky a přitom poskytují v sedle dostatečnou volnost pohybu. Silikonové proužky na kolenou a vnitřní straně stehen podpoří pevný sed. K bílé barvě designéři zvolili decentní stříbrné detaily na lemování kapes i v pase. Nechybí ani tolik oblíbená zapínací kapsa na telefon, který můžete mít při pohybu po areálu neustále k dispozici. Lycrové zakončení nohavic je třešinkou na dortu těchto rajtek, přes které se tak snadno zapínají vysoké boty. 
 
Pro méně náročné jezdkyně doporučujeme model nižší řady 500 opatřený koženkovými rajtfleky na kolenou. I ty jsou z pevného a neprůsvitného materiálu, na stehně s kapsou na telefon. Syntetický materiál zvládne odvést pot při náročném závodním dni. 
 
Neméně důležité je také pohodlné závodní tričko. Ještě jednou připomeneme košili 900 se síťovanými rukávy. Ty jsou elegantní, prodyšné a zakončené širokými manžetami se stříbrnými knoflíčky. Košile je navržena tak, aby obepnula trup a přizpůsobila se mu, jako druhá kůže. Hodí se do drezury i na parkur. 
 
Čerstvou novinkou v nabídce je ovšem tričko s krátkým rukávem, na jehož designu a funkčnosti si dal náš tým opravdu záležet, vycházel hlavně z elegance závodního prostředí. Tričko podtrhuje siluetu jezdkyň, což je možné díky dvousměrně strečovému materiálu a střídmému projmutí v pase. Na hrudi, páteři a bocích je použit odvětraný ažurový materiál, který dokáže odvést pot, a hlavně dodává celkovému vzhledu trička dynamiku. Skvělá zpráva je také to, že tričko je k dispozici hned ve dvou barevných provedeních. První je kompletně bílé, druhé v kombinaci tmavě modré s bílou. Obě varianty mají navíc stříbrně lemované rukávy. 
 
Při cestování na závody nezapomínejte ale ani na svého koně. Pro pohodlí ve vozíku doporučujeme přepravní kamaše Traveller 500, které ochrání jeho nohy od korunky po hlezno. Snadno se nasazují a dotahují pomocí třech suchých zipů. Navíc jsou dodávané s ochranným obalem a můžete je prát v pračce. 



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.czinternetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE