reklama 11C

Decathlon nabízí: Rajtky, trika, saka. Oblékněte se do značky Fouganza

ikonka

/PR článek/ Opožděná závodní sezona už nám konečně začala. Taky jste se nemohli dočkat? Pokud plánujete na závodech ukázat, co jste v zimě a na jaře natrénovali, oblékněte se na to do nového. Fouganza nabízí veškeré závodní vybavení.
26.05.2021 13:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Celou zimu jste pečlivě trénovali a teď je čas vyrazit poměřit síly a předvést, jak jste se spolu s koňským parťákem zlepšili. Vsadíme se, že váš kůň toho má na sebe na výběr až dost. Ale co vy? Načerpejte inspiraci v nabídce závodního oblečení značky Fouganza. Ať už jste na závodním kolbišti jako doma, nebo se blíží vaše premiéra.  

Ať už se chystáte na oficiální závody nebo jen hobby akci, bílé rajtky jsou nezbytností. Závodní kalhoty 100 jsou ideální volbou pro první závody nebo jezdce, kteří vyjíždějí pouze příležitostně.

Ti ocení především velmi příznivou cenu. Rajtky mají vyztužené látkové rajtfleky na kolenou a jejich bavlněný materiál je velmi pohodlný. V průběhu roku je navíc můžete využít například i při účasti na podzimní hubertově jízdě. 

Pokud ovšem trávíte na závodech víc času, doporučujeme vám bílou variantu tolik oblíbených rajtek BR580 s celogripem.  Silikonová aplikace po celém sedu a na kolenou vám zajistí dobrou přilnavost k sedlu, zároveň jsou však rajtky pružné a prodyšné, takže v nich klidně můžete strávit celý den. Díky zapínací kapse na mobil se navíc nemusíte starat o to, komu telefon svěříte. 

Stejně jako bílé rajtky, je symbolem jezdeckého závodního outfitu také sako. Dámské sako COMP 100 je vyrobeno z bavlněného materiálu tmavě modré barvy a olemované bílými liniemi. Zvýrazňuje tak ženské křivky a skvěle se kombinuje se všemi barvami podsedlových deček. Sako dále zdobí malý erb na prsou. Aby v něm nebylo v létě příliš horko, je sako bez podšívky. 

Nezapomínáme samozřejmě ani na děti. Pro ty jsou závody velkou událostí a rády se obléknou stejně, jako to dělají dospělí. I pro ně proto máme na výběr z několika  různých modelů. Rajtky nabízíme s látkovými nebo koženými koleny. 

Černé sako COMP 100 s šedým límečkem sedí mladým jezdcům i jezdkyním. Snadno se zapíná za pomoci druků a díky pružnému materiálu se skvěle přizpůsobí. 

Pro dívky máme připravené také Polo tričko 500. Funkční tričko z lehkého a prodyšného materiálu ocení děvčata především v létě. Odvětrávací panel na zádech ze síťoviny odvádí pot, který se v záplavě závodního adrenalinu objevuje. Tričko je se zipem a stojáčkem, který vyžadují Pravidla jezdeckého sportu. Zapínání na malý druk s perleťovou barvou je elegantním detailem trička. 

Toto je pouze malý výběr ze závodní kolekce Fouganza. Prozkoumejte i další produkty na eshopu v sekci závodního vybavení.




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE