reklama 11C

Decathlon nabízí: Vysoké boty? Zkuste perka a chapsy 560 Fouganza

ikonka

/PR článek/ Toužíte po designu vysokých jezdeckých bot, ale nejsou pro vás úplně to pravé? Řada perek a chapsů 560 od značky Fouganza je ideálním řešením. Jsou vyrobena ze 100 % hovězí kůže. Vybírat můžete ze dvou barevných variant.
12.06.2021 13:54  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Toužíte po designu vysokých jezdeckých bot, ale nejsou pro vás úplně to pravé? Řada perek a chapsů 560 od značky Fouganza je ideální řešení.
 
Kožená jezdecká perka 560 jsou vyrobena ze 100% hovězí kůže se syntetickou podešví. Jejich jednoduchý a elegantní vzhled doplňuje prošívaná linie. Ta navíc respektuje pohyb kotníku při chůzi i jízdě a umožňuje pohodlné prošlápnutí paty. 
 
Vnitřní vložka je vyjímatelná, můžete ji proto snadno nahradit vlastní ergonomickou či zateplenou stélkou.
 
Perka jsou bez bez předního šněrování, proto aby se lépe nazouvala, mají na bocích pružné vsadky a zadní poutko. 
 
Ve stejné řadě 560 nabízíme také minichapsy. Zip na vnější straně holeně umožňuje pohodlné zapnutí.Druk na spodním konci zajistí pevnější zapnutí okolo boty, takže se zip nerozjíždí.
 
Lepší napasování přesně na vaše lýtko je možné díky několika šířkám a prodloužené či zkrácené  délce. 
 
Pružná vsadka podporuje přilnutí k noze, chapsy podporují pohyb lýtka a kontakt s koněm.
 
Minichapsy 560 jsou zařazené do projektu second-life. Jsou nové, ale je možné, že jejich barva časem vybledne. Jejich nákupem podporujete naši strategii “NE plýtvání”, kdy prodáváme i produkty s možnými estetickými problémy, které ovšem nijak neovlivní jejich funkčnost. 
 
Kombinací těchto chapsů a perek získáte skvěle vypadající komplet ve vzhledu vysokých bot. Stále však máte výhodu možnosti nosit pouze samostatná perka.
 
Vybírat můžete ze dvou barevných variant. Klasické černé a tmavě hnědé - ebenové.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE