reklama 11B

Decathlon nabízí: Dámské legíny se silikonovým sedem 500 Fouganza

ikonka

/PR článek/ Sháníte pohodlné jezdecké legíny na vyjížďky v jarním a podzimním počasí? Decathlon má pro vás dámské legíny 500 Fouganza v krásné barvě - námořnické modré. Legíny mají tak pružný materiál, že je na těle nakonec ani neucítíte.
15.04.2021 06:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 

 

Grip, nebo také silikon, vévodí jezdeckému světu už pár let. Najdeme ho na chapsech, podkolenkách, rukavicích, ale nejčastěji na rajtkách. Tady slouží jako náhrada umělé kůže, na kterou byli jezdci dlouhá léta zvyklí. Najít můžeme rajtky se silikonem pouze na kolenou i po celém sedu.

Dalším novým trendem jsou jezdecké legíny. Ty si oblíbily zejména jezdkyně, a to pro jejich neuvěřitelnou pohodlnost v sedle, kde nijak netlačí ani netáhnou. 

Spojením těchto dvou novinek vznikají funkční a pohodlné kalhoty pro pobyt v sedle i ve stáji. Fouganza má od letošního roku v nabídce také model splňující tyto požadavky a dnes si ho detailně představíme.

Dámské jezdecké legíny se silikonovým sedem 500 zaujmou na první pohled čistým designem. Tmavě modrou barvu doplňuje prošívání lemující linii silikonového sedu na hýždích a decentní logo Fouganza na levém stehně. Silikonové body jsou naneseny po celém sedu a pokračují až pod koleno. 

Grip je oblíbený pro svou vysokou přilnavost k sedlu, zároveň je však pohodlnější při pohybu. 

Materiál legínů byl zvolen tak, aby nijak neomezoval, ale zároveň byl dostatečně pevný. Díky tomu se nevytahuje a pružně obepíná postavu. Některé legíny jsou příliš tenké a snadno se zatrhávají třeba o větve na vyjížďce. Tady se toho není třeba obávat, protože látka je pro jistotu o trochu silnější.

Protože se jedná o legíny, nemají samozřejmě rozepínací pas. Aby však nesjížděly, je pas zvýšený a vybavený širokou gumou. Nehrozí proto nepříjemné otlaky břicha při ježdění. 
Konce nohavic jsou pak vybavené vsadkou z lycry. Legíny se proto snadněji oblékají a okolo kotníků nepřekáží žádný zbytečný materiál.

Pokud při ježdění řešíte problém, kam s mobilním telefonem, s těmito legíny nemusíte. Na pravém stehně najdete zapínací kapsu, do které se vejde i přístroj větších rozměrů. 

Při navrhování těchto legín spolupracovali návrháři se skupinkou deseti jezdkyň. Ty nejprve produktovým inženýrům přednesly svoje přání, jak by měly ideální jezdecké legíny vypadat. Okomentovaly několik návrhů produktových inženýrů, než světlo světa spatřil první prototyp. I ten se ještě několikrát upravoval, dokud legíny neobstály při testování přímo v sedle.

Fouganza se snaží snížit dopady výroby na životní prostředí. Legíny jsou vyrobeny ze 77 % z recyklovaného polyesteru (tedy plastových lahví a vyřazeného textilu). 

Legíny jsou součástí nové kolekce značky Fouganza. Zakoupit je můžete ve vybraných prodejnách Decathlon a e-shopu. Doručení je možné kurýrní službou až k vám domů nebo zdarma na jakýkoliv obchod v České republice. 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE