reklama 11C

Live stream CSIO Zduchovice 2020: Nations Cup a Grand Prix na EquiTV

ikonka

EquiTV.cz zprostředkuje živé vysílání v pátek 14.8. a v neděli 16.8. hlavní části sportovního programu mezinárodních parkurových závodů CSIO dětí, juniorů a mladých jezdců ŽIVĚ. V pátek se můžete těšit na Poháry národů, v neděli na Grand Prix.
16.08.2020 07:30  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12D

On-line přenos začne cca 15 minut před plánovaným začátkem prvního Poháru národů, resp. první Grand Prix, což by dle rozpisu mělo být ve 8.00 hodin. V případě změny časového plánu bude upraven také začátek živého vysílání. Doporučujeme proto nastavit připomenutí začátku přenosu do vašeho mobilního zařízení – stačí kliknout u plánovaného přenosu na streamovací okno a zaškrtnou příslušný požadavek.

 

ON-LINE PŘENOS SLEDUJTE NA TÉTO STRÁNCE! 

 

Startovní a výsledkové listiny najdete ZDE




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE