reklama 11D

Dění v týdnu: Sledujte s námi CSIO3*, MČR pony i finále Zlaté podkovy

ikonka

Srpen přináší na českých kolbištích tolik zajímavých sportovních akcí, že jsme doslova na roztrhání. Už ve středu láká Písek na drezurní KMK, ve čtvrtek zahájí CSIO3* Prague Cup a MČR pony ve Zduchovicích, v pátek pak finále Zlaté podkovy v Humpolci.
18.08.2020 19:50  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Drezurní Kritérium mladých koní pokračuje 19. srpna v Písku

 

Přes čtyřicet koní se ve středu 19. srpna sejde ve čtyřech soutěžích chovatelského seriálu Kritérium mladých koní v jezdeckém areálu Zemského hřebčince v Písku. Mezi čtyřletými se předevedou zvlášť klisny a hřebci s valachy, pětiletí a šestiletí mají soutěže vypsány bez ohledu na pohlaví.
 
Startovní a výsledkové listiny můžete sledovat ZDE.
 
 
 

První soutěže CSIO3* Prague Cup startují ve čtvrtek 20. srpna

 

Již ve středu 19. srpna zahájí mezinárodní skokové závody CSIO*** v Praze Velké Chuchli, a to veterinární přejímkou koní. Ve čtvrtek pak odstartují první soutěže. Událost přinese dva vrcholy - Pohár národů se uskuteční v pátek 21. srpna a Grand Prix v neděli 23. srpna.
 
Internetová televize EquiTV.cz ve spolupráci s Czech Equestrian Teamem připravila live stream všech soutěžních dnů CSIO3* Prague Cup, který můžete spustit na TOMTO ODKAZU.
 
Startovní a výsledkové listiny můžete sledovat ZDE.
 
 
 

Zduchovice hostí mistrovství České republiky v jízdě na pony

 

První skoková i drezurní kola mistrovství České republiky v jízdě na pony se v jezdeckém areálu ve Zduchovicích pojedou již ve čtvrtek 20. srpna. Vypsáno je celkem jedenáct kategorií pro jednotlivce a tři určené týmům. 
 
Na EquiTV.cz budete moci v neděli 23. srpna sledovat živě třetí kola mistrovských soutěží pony v drezuře a v parkurovém skákání, konkrétně na TOMTO ODKAZU.
 
Startovní a výsledkové listiny můžete sledovat ZDE.
 
 
 

Finálový víkend Zlaté podkovy proběhne tradičně v Humpolci

 

O víkendu 21. až 23. srpna se v Humpolci uskuteční finále tradičního seriálu v disciplínách všestrannost a spřežení, Zlaté podkovy. Zatímco pro všestrannost je vypsáno celkem šest soutěží od úrovně pony až po tři hvězdy, vozatajci porovnají své síly v kategoriích dvojspřeží pony, jednospřeží, dvojspřeží a čtyřspřeží.
 
Na sobotu a neděli připravila internetová televize EquiTV.cz přímý přenos ze všech vypsaných soutěží obou disciplín, a to na TOMTO ODKAZU.
 
Startovní a výsledkové listiny ve všestrannosti můžete sledovat ZDE, ve vozatajství ZDE.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE