reklama 11A

Nové CSI ve Zduchovicích v září: Vycítili jsme poptávku, říká Krulich

ikonka

Provozovatelé Jezdeckého centra Zduchovice se krátce po CSIO pro děti, juniory a mladé jezdce rozhodli vypsat nové mezinárodní závody ještě v této sezoně, konkrétně na konci září. „Výkonný výbor ČJF s termínem souhlasil,“ uvedl Ladislav Krulich.
26.08.2020 16:21  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
NEPŘEHLÉDNĚTE
| FANCLUB
reklama 12B
 
Nově naplánované mezinárodní skokové závody kategorií CSI2*, CSI1* a CSIYH1* by měly proběhnout ve Zduchovicích u Kamýku nad Vltavou od 24. do 27. září.
 
„Uvidíme, jaká bude poptávka po účasti. Myslíme si, že je málo závodů, a tak by mohla být velká – ostatně obrovský zájem o starty není zaznamenali pořadatelé závodů v Chuchli a v Olomouci, kde bylo ještě velké množství koní na čekací listině,“ říká majitel zduchovického areálu Ladislav Krulich.
 
Termín závodů sice ještě není v mezinárodním kalendáři FEI, ale dle Ladislava Krulicha se jedná již pouze o formalitu. „Výkonný výbor České jezdecké federace s tím souhlasil a je snad jen otázkou času, než termín potvrdí i Mezinárodní jezdecká federace,“ uvedl Krulich.
 
Datum 24. až 27. září bylo dle slov Ladislava Krulicha jediné možné: „Jiný termín ani v úvahu nepřipadal. Je to mezi finále Českého skokového poháru a mistrovstvím České republiky. Pozdější říjnový termín by již nebyl vhodný z hlediska délky dne i zvýšeného rizika špatného počasí,“ dodal.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE