reklama 11A

Začíná CSIO Zduchovice 2020! Pořadatelé připravili nový web areálu

ikonka

Mezinárodní parkurové závody dětí, juniorů a mladých jezdců CSIO Zduchovice 2020 oficiálně začaly středeční inspekcí koní a zahřívacím tréninkem v závodní aréně. Pořadatelé krátce před touto akcí spustili nový web areálu s veškerými informacemi.
12.08.2020 17:34  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Soutěží dětí se v rámci CSIO Zduchovice účastní 39 jezdců s 69 koňmi, juniorů by se mělo představit 51 s 89 koňmi a mladých jezdců 28 s 52 koňmi. Zařazeny jsou také soutěže pro mladé koně, kterých je na master listu 39 a prezentovat je bude 26 jezdců.
 
Závodit se bude od čtvrtka 13. srpna. Nejzajímavějšími dny pro diváky jsou pátek, kdy se konají Poháry národů, a neděle, která je ve znamení Grand Prix. Právě uvedené dva dny nabídne sportovní program živě internetová televize EquiTV.cz. Live stream bude komentovat pro televizní diváky Vojtěch Kroupa.
 
Podrobné informace najdete na adrese www.zavody-zduchovice.cz. On-line přenos můžete sledovat POD TÍMTO ODKAZEM



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE