reklama 11D

Český pohár spřežení 2020 má vítěze: Bejr, Soukup a Nesvačil junior

ikonka

Komise spřežení ČJF zveřejnila prostřednictvím webu Spřežení.cz výsledky Českého poháru spřežení 2020. První tři příčky v kategorii čtyřspřeží ovládli otec a synové Nesvačilovi. V jednospřeží zvítězil Daniel Bejr, ve dvojspřeží Alexandr Soukup.
25.11.2020 15:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Český pohár spřežení byl vyhodnocen z výsledků čtyř domácích závodů v Čakovičkách, v Nebanicích, v Tlumačově a v Kladrubech nad Labem. 
 
Kategorii dvojpsřeží pony ovládl Erik Zuvač s 13 body. O tři body méně měla Monika Pospíšilová a se sedmi body skončil třetí Aleš Fiala. Na dalších dvou pozicích jsou Milan Kadlec a Miroslav Kučera.
 
Mistr České republiky v jednospřeží ovládl v singlech i Český pohár spřežení. Daniel Bejr nasbíral celkem 50 bodů, zatímco druhý Libor Kurka pouze 39, stejně jako Karel Nývlt. Ten ovšem stejného počtu bodů dosáhl při čtyřech startech, zatímco Kurka měl o jeden méně. Těsně pod stupni vítězů je Markéta Sedlinská, za ní je pak Jan Minarčík. 
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Daniel Bejr: Jednospřeží mi přirostlo k srdci. Kůň musí vydat maximum

 
Výrazný náskok na soupeře má v kategorii dvojspřeží Alexandr Soukup. Obdržel 56 bodů, což je o 18 více, než má druhý Jaroslav Petřek. Třetí je s 36 body Václav Coufalík. Zbývající dvě oceněné příčky patří Zdeňkovi Jiráskovi a Otovi Barešovi.
 
Na prvních třech příčkách v žebříčku čtyřspřeží figuruje stejné příjmení – Nesvačil. Jiří junior vyhrál díky zisku 14 bodů, o tři méně jich má jeho otec a s 8 body je třetí Radek Nesvačil. Čtvrtý řádek patří Petrovi Novákovi, pátý Jaroslavu Juráňovi.
 
Předseda komise spřežení České jezdecké federace Jiří Kunát žádá všechny jezdce umístěné do 5. místa v Českém poháru spřežení 2020 o zaslání čísla bankovního účtu pro zaslání finanční dotace za umístění.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }