reklama 11A

Bejr i Sedlinská jeli drezuru na MS jednospřeží v Pau. Mistr byl lepší

ikonka

Oba čeští reprezentanti na mistrovství světa jednospřeží ve francouzském Pau mají již za sebou drezurní zkoušku, kterou měli na programu ve středu. Úřadující mistr České republiky ji dokončil s výsledkem 68,49 bodů a je v druhé desítce.
21.10.2020 16:41  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Většina z pěti desítek účastníků mistrovství světa jednospřeží ve francouzském Pau odjela drezuru ve středu, na čtvrtek jich zbývá pouze třináct. 
 
Z Čechů předvedl o něco lepší výkon Daniel Bejr s koněm Sheldon Cooper, který obdržel 68,49 trestných bodů a je po prvním dni dvacátý.
 
Markéta Sedlinská s klisnou Conversano XIII-14 od rozhodčích inkasovala penalizaci 75,51 body a na aktuálního lídra soutěže, jímž je Kanaďanka Kelly Houtappels-Bruder, ztrácí zhruba 30 bodů. Po odjetí všech středečních startujících je průběžně třicátá.
 

Startovní a výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Sledovat můžete živý přenos FEI TV i v průběhu čtvrtka. Odkaz najdete níže…
 

 

 

 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE