reklama 11A

Češi si na MS jednospřeží: Nechybí národní překážka a maskot s rouškou

ikonka

Skvělá nálada panuje v české výpravě na mistrovství světa jednospřeží ve francouzském Pau. Vozatajové měli v pondělí možnost tréninku v závodním obdélníku a ve volném čase si vyzdobili část národní maratonské překážky. Jak? Podívejte se!
20.10.2020 08:38  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
EXKLUZIVNĚ
| FANCLUB
reklama 12D

 
Ve středu odstartuje ve francouzském Pau mistrovství světa jednospřeží, kterého se účastní za Českou republiku Markéta Sedlinská s klisnou Conversano XIII-14 a Daniel Bejr, jenž bude zapřahat koně Sheldon Cooper. Původně plánovali účast ještě Karel Nývlt a Libor Kurka. 
 
„Cesta proběhla v pořádku a koně se po ní zotavili rychle. Máme krásné ustájení a spokojení jsme i s vybavením kempu,“ prozradila Markéta Sedlinská.
 

PSALI JSME: Bejr a Sedlinská dorazili v pořádku do dějiště MS jednospřeží v Pau

 
V pondělí se konal na závodišti první trénink, s nímž byli Češi velmi spokojeni. „Všichni jsme měli dokonce možnost deset minut samostatně potrénovat v prostoru závodního obdélníku, což je od pořadatelů skutečně dobrý a vstřícný krok. Nálada v týmu je skvělá, držíme spolu a myslíme i na naše dva kolegy, kteří neměli to štěstí a nedorazili sem s námi,“ podotkla Sedlinská. Jména Libora Kurky a Karla Nývlta totiž nechybí na tričku maskota s rouškou, kterého umístili do české části maratonské překážky národů.
 
„V úterý ve dvě hodiny budou kondiční zkoušky, tak nám držte pěstí ať projdeme bez komplikací,“ dodala Markéta Sedlinská, která připojila i sérii fotografií jak z tréninku, tak zmiňované překážky národů s českou výzdobou.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE