reklama 11D

Bejr si v maratonu při MS jednospřeží polepšil. Sedlinská o řádek níž

ikonka

Mistrovství světa jednospřeží ve francouzském Pau pokračovalo v pátek 23. října maratonem, v němž si český reprezentant Daniel Bejr polepšil o dvě příčky. Markéta Sedlinská naopak o jeden řádek v průběžné výsledkové listině klesla.
23.10.2020 20:22  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Velmi pěkný výsledek předvedl v pátečním maratonu při mistrovství světa jednospřeží ve francouzském Pau Daniel Bejr s koněm Sheldon Cooper. Terénní zkoušku zvládl jako 27. v pořadí a z jednatřicátého místa se posunul na 29. řádek průběžné výsledkové listiny po dvou zkouškách.
 
Markéta Sedlinská s klisnou Conversano XIII-14 byla po drezuře na 43. pozici a v maratonu byla čtyřiačtyřicátá. Stejné pořadí zaujímá i po dvou soutěžních dnech. 
 
Lídrem je stále Marion Vignaud z Francie, která v drezuře nasbírala 43,36 bodů a po maratonu jich má v součtu 134,08. Saskia Siebers s Nizozemí se posunula až na třetí místo se skóre 135,12 bodů. Na druhé příčce ji vystřídala Kanaďanka Kelly Houtappels-Bruder, jež má 134,32 bodů. Minimální rozestupy tak slibují velmi napínavou podívanou pro závěrečný parkur mezi kužely.
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE