reklama 11D

Mistrovství světa jednospřeží v Pau zahájeno. Češi startují ve středu

ikonka

Ve středu v 9:00 hodin dopoledne odstartovalo mistrovství světa jednospřeží ve francouzském Pau. Čeští reprezentanti Markéta Sedlinská a Daniel Bejr odstartují do drezury již první soutěžní den. Vše můžete sledovat živě na FEI TV.
21.10.2020 09:11  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B

 
Většina účastníků mistrovství světa jednospřeží ve francouzském Pau vstoupí do závodu již ve středu 21. října, zbývající část pak ve čtvrtek dopoledne. 
 
Markéta Sedlinská s klisnou Conversano XIII-14 odstartuje ve středu v 11:45, Daniel Bejr s koněm Sheldon Cooper přijde na řadu v 15:50 hodin. Poslední startující ve středu by měl ukončit drezurní úlohu před půl pátou.
 
V úterý všichni ještě měli možnost trénovat v závodní aréně a proběhly také kondiční zkoušky. Nahlédněte do fotogalerie! 
 
Startovní a výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 

Sledovat můžete také živý přenos FEI TV!

 

 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE