reklama 11C

Časový plán CSIO3* Prague Cupu v Chuchle Areně. Start většinou od osmi

ikonka

Organizátoři mezinárodních závodů CSIO3* Prague Cupu 2020 v Chuchle Areně Praha publikovali na webu podrobný časový harmonogram. Každý den kromě soboty se startuje od 8:00 hodin, třetí soutěžní den to bude o hodinu později.
16.08.2020 10:38  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Nejvíce návštěvníků jistě zajímá začátek pátečního Poháru národů. První kolo je naplánováno na 14. hodinu, druhé pak v 16:30. První dvojice do nedělní Grand Prix nastoupí ve 14:30 hodin.
 
Podrobný časový harmonogram je publikován na webu www.csiopraha.cz. Organizátoři však upozorňují, že zejména u rámcových soutěží může docházet k úpravám jednotlivých údajů. Doporučují proto sledovat průběžně aktualizované informace na zmíněných stránkách, kde v sekci VÝSLEDKY bude i kompletní on-line servis.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE