reklama 11C

Dění v týdnu: Půlka srpna přinese CSIO Zduchovice či Velkou cenu Opavy

ikonka

České sportovní dění je v plném proudu, a tak polovina srpna přináší řadu jezdeckých událostí, které stojí za zmínku. Písek hostí již ve středu KMK, Zduchovice CSIO, ve čtvrtek startuje v Opavě další kolo ČSP a Češi budou závodit také v zahraničí.
11.08.2020 19:20  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Poslední kvalifikační kolo KMK hostí 12. srpna Písek

 

Ve středu 12. srpna se na kolbišti Zemského hřebčince v Písku odehraje poslední kvalifikační kolo chovatelského seriálu Kritérium mladých koní. Do tradičních šesti kategorií je přihlášeno přes sto koní, nejpočetnější je soutěž pro pětileté hřebce a valachy.
 
Startovní a výsledkové listiny najdete ZDE.
 
 
 

Mezinárodní závody ve Zduchovicích startují již ve středu 12. srpna

 

Jezdecký areál ve Zduchovicích se v polovině srpna stane dějištěm mezinárodních skokových závodů určených zejména mladším kategoriím jezdců. Hlavní části sportovního programu jsou páteční Pohár národů a nedělní Grand Prix. Oba tyto dny můžete sledovat živě prostřednictvím EquiTV.cz na TOMTO ODKAZU.
https://www.equitv.cz/zive/live-stream-csio-zduchovice-2020-nations-cup-a-grand-prix-na-equitv.html
 
Startovní a výsledkové listiny najdete ZDE.
 
 
 

Účastníci Českého skokového poháru se sejdou v Opavě

 

Poslední mítink Českého skokového poháru 2020 před hořovickým finále se odehraje ve dnech 13. až 16. srpna v jezdeckém areálu Opava Kateřinky. Na startu nedělní Velké ceny je celkem dvacet startovních dvojic, mezi nimi například pohárová stálice Jan Štětina, dále pak Marek Hentšel, Marek Klus, Sára Vingrálková, Ondřej Pospíšil a další.
 
Startovní a výsledkové listiny najdete ZDE.
 
 

Equine Sport Center v Olomouci přivítá drezurní a paradrezurní jezdce

 

Olomoucký jezdecký areál Equine Sport Center se stal také oblíbeným pořadatelem drezurních závodů. Jedny takové se odehrají o víkendu 15. až 16. srpna, během nichž jsou vypsány úlohy od úrovně Z1 až po IMI, nechybí ani úloha určená paradrezuristům.
 
Startovní a výsledkové listiny najdete ZDE.
 
 
 

V neděli 16. srpna proběhne další kolo Královické jezdecké ligy v drezuře

 

Celkem jedenáct úloh je na programu dalšího kola Královické jezdecké ligy v drezuře, které se koná v neděli 16. srpna. Soutěže jsou určeny jezdcům na pony, velkých koních i paradrezuristům, k vidění budou úlohy od úrovně Z1 až po IMI.
 
Startovní a výsledkové listiny najdete ZDE.
 
 
 

Čeští reprezentanti míří v půlce srpna do čtyř evropských zemí

 

Čeští jezdci budou v polovině srpna reprezentovat také za hranicemi, konkrétně Lada Šobichová na CSIYH v německém Riesenbeck, Eleonora Kinsky dal Borgo na CDI v rakouském Achleitenu, Eliška Opravilová na CCIO Le Pin Au Haras ve Francii, Pavel Březina a Petr veselovský na CCI v německém Hammu a své zástupce má Česká republika také na drezurním mistrovství dětí a juniorů nedaleko Budapešti.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE