reklama 11B

Domácí parkurová špička se rozdělila. Jezdci míří do Prahy i Olomouce

ikonka

Skvělé startovní pole budou mít během nadcházejícího víkendu parkurové mítinky v Praze a v Olomouci. V Praze budou např. Opatrný, Štětina či Portychová, v Olomouci Tretera, Klus, Strnadlová nebo Michlíčková.
06.10.2020 12:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Druhý říjnový víkend budou dominovat české parkurové scéně dva tradiční mítinky – Grand Prix Jana Kutěje v Equine Sport Center Olomouc a Cena Eliota v Chuchle Areně Praha. Oba se mohou pochlubit skvělým startovním polem.
 
Na seznamu startujících v nedělní Ceně Eliota, která uzavírá parkurovou sezonu ve Velké Chuchli, je např. Aleš Opatrný s Dukatem VTH a Carmanem. Pojede tam i jeho svěřenkyně a stříbrná medailistka z mistrovství České republiky Linda Portychová, která se před několika dny dostala do prestižní Young Riders Academy. Na pražském kolbišti se představí i pátý z mistrovství ČR Jan Štětina a celá řada dalších úspěšných jezdců. Aktuálně je do Ceny Eliota na stupni ST** nahlášeno 32 dvojic.
 
Neméně kvalitní startovní pole nabídne v sobotu a v neděli dvoukolová Grand Prix Jana Kutěje v Olomouci. Ta se pojede také na výšce 140 centimetrů a mělo by do ní nastoupit více jak čtyřicet dvojic. Na seznamu vyniká novopečený mistr ČR Vladimír Tretera s Gangsterem V/H Noddevelt a Glierite. Konkurovat mu bude např. druhý vicemistr republiky Marek Klus, či mistryně mezi jezdci do 25 let Mariana Michlíčková a vítězka Českého skokového poháru Lucie Strnadlová. Ta mezi ženami na mistrovství ČR obsadila bronzovou příčku a Quapetou a právě tu má do Olomouce nahlášenou do hlavní soutěže.
 
Oba mítinky nebudou přístupné veřejnosti, ale zájemci jejich průběh budou moci sledovat živě prostřednictvím internetové televize EquiTV.cz.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE