reklama 11A

Opatrný: Kluci říkali, že ten Ir byl bláznivě rychlej. Zkusil jsem to

ikonka

Aplaus vestoje si užil Aleš Opatrný, kterému se po třech letech podařilo vyhrát Grand Prix Olomouce při závodech CSI2*-W zařazených do světového poháru. S valachem Forewerem dokázal překonat dosud vedoucího Ira Richarda Howleyho.
30.08.2020 19:21  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
EXKLUZIVNĚ
| FANCLUB
reklama 12B


Jak prozradil Aleš Opatrný bezprostředně po sesednutí z Forewera, vítězství to jednoduché nebylo. „Kluci mi říkali, že ten byl úplně bláznivě rychlej ten Ir, ale zase jsem říkal, že to nemůžu nechat jet na druhé místo, že by si to ti diváci nezasloužili. No tak jsem to zkusil a vyšlo to,“ uvedl spokojeně dvojnásobný vítěz Světového poháru v parkurovém skákání v olomouckém Equine Sprot Centru.

Kromě video rozhovoru s Alešem Opatrným vám internetová televize EquiTV.cz nabízí záznam slavnostního vyhlášení výsledků Grand Prix přímo z arény.

 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE