reklama 11D

Aleš Opatrný: CSIO jsem si vždy užíval. Doufám, že bude jako tenkrát

ikonka

Jedním z pilířů českého národního týmu při CSIO3* Prague Cupu bude v Poháru národů Aleš Opatrný. Ten se již těší na úžasnou atmosféru nejen v této týmové soutěži, která byla vždy elektrizující: „Doufám, že to bude jako tenkrát,“ uvedl v rozhovoru.
19.08.2020 07:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Aleše Opatrného jsme zastihli předešlý víkend při CSIO dětí, juniorů a mladých jezdců ve Zduchovicích na Příbramsku, kde trénoval mj. svoji neteř Adélu Opatrnou. Hlavním tématem našeho rozhovoru však bylo CSIO v Chuchle Areně Praha. 
 
„Nemůžu se toho dočkat už z toho důvodu, že letošní sezona je opravdu složitá kvůli Covidu-19 a samozřejmě i z druhé strany, že nějakých deset, jedenáct, možná dvanáct let tady CSIO nebylo. Já jsem si to vždycky užíval, když to bylo v Praze na Trojském ostrově nebo v Poděbradech, takže doufám, že ta atmosféra bude skvělá jako byla tenkrát. To že se to navrátilo, je fantastické,“ řekl v úvodu rozhovoru pro EquiTV.cz. Poslechněte si jej celý prostřednictvím připraveného videa!
 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE