reklama 11D

Velká cena Ptýrova tradičně za umělého osvětlení

Ve dnech 16. - 19. srpna 2017 proběhne v jezdeckém areálu Farma Ptýrov nedaleko Mladé Boleslavi další ze závodu seriálu Český skokový pohár. Hlavní soutěž Velká cena eLed je plánována na sobotní večer a pojede se za umělého osvětlení.
09.08.2017 15:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Kompletní tiskovou zprávu čtěte níže:
 
Ve dnech 16. - 19. srpna 2017 proběhne v jezdeckém areálu Farma Ptýrov nedaleko Mladé Boleslavi další ze závodu seriálu Český skokový pohár. Hlavní soutěž Velká cena eLed je plánována na sobotní večer jako parkur o výšce 145 cm, a pojede se za umělého osvětlení. Tato divácky oblíbená soutěž s nezapomenutelnou atmosférou je pořádána v tradičním srpnovém termínu již počtvrté.
 
Celý závod začíná již ve středu, a do programu soutěží je zařazena i pohárová seriálová  Amateur tour a Czech Junior Cup, a téměř novinka v rámci ČSP – soutěž U25. Ta byla v loňském roce zařazena na páteční večer jako soutěž za umělého osvětlení před generálkou na Velkou cenu, tentokrát dle úpravy pravidel seriálu proběhne v rámci sobotního denního programu.
 
Závod je oblíben i mezi soutěžícími, pro které je připraven netradičně koncipovaný prostor pro ustájení. Koridor pro koně, který je díky tomu vedle kolbiště vytvořen, je jedním z prvků, který přispívá k jedinečné atmosféře závodu. 
 
Pořadatel připravil i několik dalších novinek, které příjemně překvapí návštěvníky a soutěžící. Je to především zdokonalení nočního osvětlení, které bylo doplněno o další dva stožáry. Dále jsou připraveny novinky v nabídce občerstvení, a na sobotní den divácká soutěž a doprovodný program. 
 
Již nyní se soutěžící hlásí do jednotlivých soutěží, pro objednávky ustájení je pak připraven osvědčený systém pořadatele. Je očekávána zajímavá účast ve všech soutěžích závodu, i mimo hlavní sobotní program je plánováno mnoho atraktivních soutěží. Kdo má zájem zažít atmosféru skákání za umělého osvětlení, může navštívit areál již v páteční večer, kdy proběhne soutěž s výškou překážek 135 cm.
 
Sobotní program je samozřejmě hlavním lákadlem a také je jediným dnem, kdy se bude vybírat vstupné. V rámci denního programu proběhnou finálové soutěže amatérů, juniorů a soutěž U25, a před večerní Velkou cenou připraví atmosféru divácky oblíbená soutěž štafet. A po vyhodnocení hlavní noční soutěže nemusí vše rovnou končit – pořadatel tak jako v předchozích letech připravil oblíbenou diskotéku.
 
Další informace naleznete na webu a FB pořadatele www.farmaptyrov.cz a seriálu www.ceskyskokovypohar.cz
 
Zdroj: Tisková zpráva Farma Ptýrov



Štítky: PtýrovČSP
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE