reklama 11D

Páteční ČSP v Olomouci s kvalifikací AT i CJC

Pět skokových soutěží se uskutečnilo při druhém závodním dnu při Českém skokovém poháru v Olomouci. V pátek 21. července se mezi juniory dobře předvedla Anna Lani Novak i dětská mistryně Valentýna Kuková, dobrou formu ukázal v závěru dne Zdeněk Žíla…
21.07.2017 22:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Mezi juniory si pro první příčku v první kvalifikaci Czech Junior Cupu na parkuru stupně L**/S** dojela Anna Lani Novak s koněm Taveta-HS. O pouhé čtyři desetiny se na druhé místo prosadila Valentýna Kuková a Shadow 5. Tato úřadující dětská mistryně navíc obsadila třetí pozici s koněm Spotlight.

Valentýna Kuková nechyběla mezi nejlepšími ani v nejvyšší soutěži dne, což byl parkuru s výškou překážek 130 centimetrů. O pořadí v případě rovnosti bodů rozhodoval dosažený čas a ten zařadil Valentýnu Kukovou s koněm Vidara na druhou pozici. O zhruba vteřinu lepší výsledek totiž ukázal Zdeněk Žíla s koněm Dominka B. Elitní trio uzavřel Igor Šulek, který si s koněm Lafibolus přivezl do Olomouce dobrou formu.

V pátek se uskutečnila také druhá kvalifikace Amateur Tour a zároveň bylo jasné, kdo se dostane do sobotního finále pro elitní pětadvacítku. V páteční soutěži ZL se nejlépe předvedla domácí Linda Hošková s koněm Elliot 133. Druhá dojela Silvie Hlavatá s Irrasem před Veronikou Kučínskou s Papajou.

Startovní i výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.  




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE