reklama 11B

ČSP v Olomouci zahájil čtvrteční den

Další kolo Českého skokového poháru odstartovalo ve čtvrtek 20. července, a to v Olomouci. Na programu úvodního závodního dne byly čtyři soutěže. V nejvyšším parkuru S** zvítězil Marek Hentšel, v kvalifikaci Amateur Tour se dařilo Markétě Chlandové…
20.07.2017 23:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Marek Hentšel s koněm Pandrhola zvítězil v závěrečné čtvrteční soutěži, kterou byl parkur stupně S** hodnocený s návazným rozeskakováním. V druhé části parkuru tato dvojice jako jediná pokořila hranici devatenácti sekund. Pro druhé místo si dojel Martin Šoupal s Feminou 1 a elitní trio uzavřel slovenský host Igor Šulek a Lafibolus.

Čtvrteční den přinesl také první kvalifikaci do seriálové soutěže Amateur Tour. Na parkuru stupně ZL s návazným rozeskakováním se o tři desetiny vteřiny radovala z nejlepšího výsledku Markéta Chlandová v sedle koně Limeta. Výsledky na dalších místech byly velmi těsné, neboť prvních pět jezdců mělo mezi sebou menší rozdíl než je jedna vteřina. Druhou příčku obsadila Zuzana Fabiánová s koněm Elograaf Pavlin a o pouhých šest setin vteřiny pomalejší jízda vynesla Veronice Kučínské s Papajou třetí pozic.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.  




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE