reklama 11D

Páteční ST* při ČSP Zduchovice pro Karla Poláka

V pátek 4. srpna se při dalším kvalifikačním kole Českého skokového poháru, který se tentokrát koná ve Zduchovicích uskutečnilo šest soutěží. V nejvyšší soutěži dne, kterou byl parkur stupně ST*, zvítězil Karel Polák v sedle Manasquana M Z…
04.08.2017 20:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Do nejvyšší soutěže pátečního programu s výškou překážek 135 cm nastoupilo více jak padesát dvojic. Parkur stupně ST* dokázalo překonat pouze devět koní bezchybně.

Jednoznačně nejrychleji soutěž dokončil Karel Polák v sedle Manasquana M Z. Dvojice dorazila do cíle v čase 63,59 vteřin a spolu s čistým kontem tak zvítězila. Na stříbrnou příčku se postavil o necelé dvě vteřiny pomalejší Rudolf Doležal, který zde sedlal Corijanu 1. Třetí místo vybojovala Iva Holíková spolu s Luanou-T.

V rámci pátečního programu se uskutečnily i seriálové soutěže. Pro vítězství v kvalifikační soutěži Czech Junior Cupu s hendikepem 115/120 cm si dojela Tereza Svobodová v sedle koně Maryland. Mezi amatéry nenašla na parkuru vysokém 110 cm přemožitele Zuzana Tyšerová a Dona 9.

Kompletní výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů – viz odkaz níže…




Štítky: ČSPZduchovice
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE